Kylie Jenner már nem szexel a pasijával?

Bár a hollywoodi pletykák szerint Kylie és Travis boldogan várják a kisbabájuk érkezését, egy bennfentes ismerős elárulta, hogy közel sem olyan harmonikus a kapcsolatuk, mint amilyennek tűnik!

Kylie Jenner már nem szexel a pasijával?

Kylie Jenner lassan történelmet ír azzal, hogy a világ egyik legismertebb celebjeként nem hajlandó megmutatni a kerekedő pociját és még mindig senki nem tudja biztosan, hogy valóban igazak-e a gólyahírek. Pedig Kylie állítólag már az utolsó hónapban van és mindjárt szülni fog, de csupán egy-egy szemfüles lesifotó tanúskodik arról, hogy egy babát rejtegetne a bő, laza pulcsijai alatt. Ráadásul Travis Scott is óriási lázban ég, hogy hamarosan apuka lesz, legalábbis félreérthető posztokat pattint fel a közösségi oldalaira, legutóbb a rajongók azt hitték, hogy egyenesen a szerelméhez siet a kórházba!

Ennek ellenére meglepő titkot árult el az egyik közeli ismerősük a Hollywoodlife-nak: „Amikor Kylie elmesélte, hogy babát vár, Travis teljesen odavolt az örömtől. Imádták egymást és őrületeseket hancúroztak az ágyban, minden szuperül működött. Amikor azonban Travis turnézni indult, kezdtek eltávolodni egymástól és őszintén szólva, ha nem lenne a közös gyerek, Kylie és Travis már tutira szakítottak volna” – nyilatkozta a bennfentes forrás. Remélhetőleg gyorsan rendeződnek a dolgok a sztárpár között és hamarosan megpillanthatjuk az első apa-anya-bébi fotót a profiljukon!

Még több

Sztárhírek