Ilyen lesz a következő royal esküvő

Még idén újra szemtanúja lehetsz egy mesébe illő királyi esküvőnek, ezúttal azonban nem egy herceg, hanem egy hercegnő mondja ki a boldogító igent civil párjának.

Ilyen lesz a következő royal esküvő

Ha esetleg lemaradtál volna a hírről, akkor eláruljuk, hogy idén lesz még egy royal esküvő a briteknél. Eugénia hercegnő kezét ugyanis végre megkérte a pasija, Jack Brooksbank, akivel már 7 éve vannak együtt. Eredetileg ők szerettek volna tavasszal összeházasodni, de Harry és Meghan fontosabb tagjai a családnak, úgyhogy elsőbbséget élveztek. Eugénia így kénytelen volt kiegyezni egy őszi esküvővel, a nagy napra október 12-én kerül majd sor a Windsor-kastélyban.

Bár Eugéniának királyi rangja van, időnként mégis adhat interjúkat, mert elég „messze van” a koronától. A napokban is kivételt tett, egy magazinnak mesélt arról, milyen lesz az esküvő.

„Felnyílt a szemünk. A házunk teljesen műanyagmentes és Jackkel azt szeretnénk, ha az esküvő is ilyen lenne. (…) Amúgy nagyon sok feszültséggel járnak az előkészületek, hiszen mindenki azt szeretné, ha tökéletes lenne. Aztán mindig rájövök, hogy ahhoz fogok hozzámenni, akit örökké szeretni fogok, és igazából ezen kívül más igazán nem számít!” – mesélte a hercegnő a lapnak.

Eugénia hercegnő egyébként András herceg és Lady Sarah Ferguson (Diana hercegnő BFF-je) kisebbik lánya, a királynő unokája, Vilmos és Harry elsőfokú unokatesója. A trónöröklési rendben Lajos herceg születése óta a 9. helyen áll, szóval szinte biztos, hogy nem lesz belőle királynő.

Még több

Sztárhírek