Ezért nem házasodik össze Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Lassan már két éve járnak jegyben, mégsem házasodtak össze. A rajongók attól félnek, valami baj van, talán megint szakítottak. Tudd meg, mi az igazság!

Ezért nem házasodik össze Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam Hemsworth az utóbbi években boldogabbak, mint valaha, hiszen rengeteg dráma és csalódás után újra egymásra találtak. Biztos tudod, hogy ők először 2009-ben jöttek össze, 2012-ben még eljegyzésük is volt, azonban 2013-ban váratlanul szakítottak. Az énekesnő akkor teljesen összeomlott, rövidre vágatta a haját, fogyott egy csomót és bárhová ment, botrányt kavart a viselkedésével.

Szerencsére ez már a múlt, ugyanis 2016-ban ismét összejöttek, azóta mindketten látványosan kisimultak, sőt, pár kilót is felszedtek. Hiába, a boldogság hizlal! A lánykérés megint megtörtént, Miley ujján újra ott virít ugyanaz az eljegyzési gyűrű.

Mivel ennek lassan már két éve, a fanok elkezdtek kombinálni. Lehet, hogy ismét szakítottak? Miért nincs esküvő?

Egy amerikai magazin most kiderítette, Miley és Liam egy kicsit mérges emiatt, mert köszönik szépen, nagyon jól megvannak. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egyikük szerint sem lesz jobb a kapcsolatuk a házasságtól, ezért nem sürgetik a dolgot. Szeretik egymást, ennél nincs fontosabb. Előbb-utóbb persze kimondják az igent, de az még várhat.

Még több

Sztárhírek