Börtönbe kerülhet Weisz Fanni?

Elég aggasztó, ami kiderült a sztárlány cégéről, nem ártana orvosolni a problémát. Ugye, nem lesz nagyobb baj a dologból?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Börtönbe kerülhet Weisz Fanni?

Weisz Fanni elvileg boldogabb, mint valaha, hiszen néhány héttel ezelőtt végre kimondhatta a boldogító igent szerelmének, Hajmásy Péternek, akivel már 5 éve együtt vannak. Sajnos a modell édesanyja nem volt ott a csodás ceremónián, annyira elmérgesedett köztük a viszony. Most pedig újabb rossz hír érkezett, a Bors szerint akár börtön is fenyegetheti a sztárt a Weisz Fanni Stúdió Kft. miatt.

Elméletileg a modelliskola azért került bajba, mert annak idején nem adott számlát a tanulóknak, ezért egy szülő feljelentette a NAV-nál a céget. Fanni anyukája, Lénárt Ágnes azt mondta a lapnak, ő, illetve ügyvédje, dr. Halász Tamás segíteni szeretne neki ebben is.

„Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Stúdió Kft.-től, amikor Fanni és férje, Hajmásy Péter akarta továbbvinni a céget. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható. Súlyosbítja a problémát, ha más hitelező felé is tartozásai vannak, mert ha pert indítanak ellene, a cégvezető saját vagyonával is felel” – árulta el az ügyvéd, majd az édesanya is megszólalt.

„Fannikámnak nincsenek meg a megfelelő ismeretei a cégvezetéshez. A 2015-ös döntés egy taggyűlésen történt, ahol egy ügyvédnő úgy íratott vele alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele jelnyelven a tartalmát. Hangsúlyozom, Fanni nagyon intelligens, de ő a jelnyelven keresztül tudja csak összeszedni a tökéletes értelmezéshez szükséges információkat. Komolyan tartok tőle, az utóbbi években több ehhez ha­sonló papírt is aláírhatott, és fogalma sincs arról, mi zajlik pontosan körülötte. A végsőkig harcolok érte, hosszú ideje tudom, komoly veszélyben van. Amióta megismerkedett Péterrel, teljesen megváltozott, rettegek tőle, hogy a vesztébe rohan” – mondta a lapnak Ágnes asszony.

Címkék: anyukája cége férje hajmásy péter magyar sztárok weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

Ez lenne a bizonyíték, hogy hazugság volt Vilmos herceg és Harry herceg békülése?

A palota arra kér mindenkit ne bocsátkozzon felesleges fejtegetésekbe, de mindenképpen elgondolkodtató, miért döntöttek így Vilmos herceg és Harry herceg kapcsán a holnapi temetést illetően.

Videóban üzent Tóth Vera, akit beoltottak, majd elkapta a koronavírust

Az énekesnő jelenleg egyetlen megoldást lát arra, hogy javuljon a járványhelyzet, ez pedig az oltás. És bár ő maga pont az első oltása után kapta el a koronavírust, az a vakcinának köszönhetően nem verte le a lábáról.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez hivatalosan is szakítottak

Búcsúzz el az álompártól, Jennifer Lopez és Alex Rodriquez ugyanis megerősítették szakításukat.

Erzsébet királynőnek kőkemény döntést kellett meghoznia

Fülöp herceg szombati temetésén erősen korlátozva lesz a jelenlévők száma a koronavírus-járvány miatt, így Erzsébet királynőnek döntenie kellett, ki lehet jelen, és ki nem a temetésen.

Marvel-sztárok, akikről nem is tudtad, hogy jártak egymással

Nem kevés sztár tagja a Marvel univerzumának, szóval valójában nem is kéne meglepődnünk azon, milyen sokan jártak egymással...!

Fülöp herceg temetésén szembemennek a hagyományokkal Erzsébet királynő kérésére

Komoly döntés született Fülöp herceg temetésével kapcsolatban, amire azért volt szükség Erzsébet királynő szerint, hogy a család ne húzzon szét formálisan.

Bódi Sylvinek fél évet adott orvosa

Végre kiderült, miért olyan titokzatos Bódi Sylvi, ha a magánéletéről van szó.

Harry hercegnek és Vilmos hercegnek végre sikerült megegyeznie

Egy gyászhír kellett ahhoz, hogy félretegyék a konfliktust, és végre a családi békére koncentráljon az évek óta csatározó testvérpár, Harry herceg és Vilmos herceg.

Sosem látott fotó került elő Fülöp hercegről és dédunokáiról

A kép még 2018-ban készült, így Fülöp herceg dédunokáinak száma is kevesebb volt a mostaninál, a látvány viszont mindenképpen megható, nem érdemes kihagynod.

13 éves az első Alkonyat film! Néhány szereplő élete fenekestül felfordult azóta

A Twilight 2008-ban robbant be, és azóta is előkelő helyen szerepel a legnépszerűbb vámpíros filmek listáján. Ugye te is kíváncsi vagy, mi történt az Alkonyat sztárjaival azóta?