2018.08.27.@ 10.08

Börtönbe kerülhet Weisz Fanni?

Elég aggasztó, ami kiderült a sztárlány cégéről, nem ártana orvosolni a problémát. Ugye, nem lesz nagyobb baj a dologból?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Börtönbe kerülhet Weisz Fanni?

Weisz Fanni elvileg boldogabb, mint valaha, hiszen néhány héttel ezelőtt végre kimondhatta a boldogító igent szerelmének, Hajmásy Péternek, akivel már 5 éve együtt vannak. Sajnos a modell édesanyja nem volt ott a csodás ceremónián, annyira elmérgesedett köztük a viszony. Most pedig újabb rossz hír érkezett, a Bors szerint akár börtön is fenyegetheti a sztárt a Weisz Fanni Stúdió Kft. miatt.

Elméletileg a modelliskola azért került bajba, mert annak idején nem adott számlát a tanulóknak, ezért egy szülő feljelentette a NAV-nál a céget. Fanni anyukája, Lénárt Ágnes azt mondta a lapnak, ő, illetve ügyvédje, dr. Halász Tamás segíteni szeretne neki ebben is.

„Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Stúdió Kft.-től, amikor Fanni és férje, Hajmásy Péter akarta továbbvinni a céget. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható. Súlyosbítja a problémát, ha más hitelező felé is tartozásai vannak, mert ha pert indítanak ellene, a cégvezető saját vagyonával is felel” – árulta el az ügyvéd, majd az édesanya is megszólalt.

„Fannikámnak nincsenek meg a megfelelő ismeretei a cégvezetéshez. A 2015-ös döntés egy taggyűlésen történt, ahol egy ügyvédnő úgy íratott vele alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele jelnyelven a tartalmát. Hangsúlyozom, Fanni nagyon intelligens, de ő a jelnyelven keresztül tudja csak összeszedni a tökéletes értelmezéshez szükséges információkat. Komolyan tartok tőle, az utóbbi években több ehhez ha­sonló papírt is aláírhatott, és fogalma sincs arról, mi zajlik pontosan körülötte. A végsőkig harcolok érte, hosszú ideje tudom, komoly veszélyben van. Amióta megismerkedett Péterrel, teljesen megváltozott, rettegek tőle, hogy a vesztébe rohan” – mondta a lapnak Ágnes asszony.

Címkék: anyukája cége férje hajmásy péter magyar sztárok weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárpasik szakállal vagy anélkül?

Sztárpasik szakállal vagy anélkül?

Nézd meg a fotókat és dönts!

Hatalmas siker a H&M új kollekciója

Ezúttal is egy világhírű tervezővel működött együtt a márka.

Ezért beszél mindenki Katalin hercegné kezéről

Hihetetlen, mit vettek észre rajta a fanok!

George Clooney azt hitte, meg fog halni

A közel egy évvel ezelőtti balesetéről beszélt, ami miatt nem mer többé motorra ülni.

Eredetileg ezt a Trónok harca karaktert nem is ölték volna meg a fináléban

A többieket igen, őt pont nem. Meglepődtél? Az nem csoda!

Hatalmas bejelentést tett Ed Sheeran

Nagyon fogsz ennek örülni!

Vajna Timi menekül otthonából?

Már csak pár hónapot marad a budai villában, ahol Andy Vajnával élt együtt…

Meghan hercegné hamarosan Amerikába utazik?

A kis Archie-t is magával akarja vinni.

Sokkoló dolog derült ki Kulcsár Edináról

Elképesztő, hogy mire képesek a fanok…

Durván kioktatták a rajongók Kim Kardashiant

Tényleg elég cikis hibát követett el.