Meghan hercegné apja könyörög lánya bocsánatáért

Szinte már nem telik el úgy hét, hogy Meghan apja ne próbálkozna be egy újabb trükkel, hogy a reflektorfénybe kerülhessen. Most éppen békülni szeretne hercegné lányával…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné apja könyörög lánya bocsánatáért

Szerencsére Meghan hercegnéhez elvileg nem jutnak el a hírek apja cikis viselkedéséről, mert már rég nem csekkolja az ilyen jellegű cikkeket és új családja is megtesz mindent, hogy ne érje semmilyen negatív hatás. Nem meglepő, hiszen mindenki imádja a királyi famíliában, ezzel szemben Meg vérszerinti rokonai azzal vádolják, hogy apja egészségi állapota miatta romlik folyamatosan. Most viszont valamiért a „kedves” rokonság meggondolta magát és mégis békülnének Meghannel.

Mivel a korábbi telefonszámát megszüntette a hercegné, az apja, Thomas Markle a sajtón keresztül üzent, kifejtette, hogy hiányzik neki, hogy magához szoríthassa és végtelenül büszke rá. Egy közeli ismerős szerint a férfi azt mondja, hogy még azelőtt akarja rendezni a dolgaikat, mielőtt végleg bezárulna az ajtó.

Valószínűleg arra pályázik a bűnbánó apa, hogy Meghan és Harry hozzá is becsekkol majd amerikai látogatásuk során, de erre biztosan nem kerül sor, főleg biztonsági okok miatt. Szerinted őszinte Thomas közeledése vagy ismét egy nagyobb botrányt készít elő?

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: apja botrány ciki harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.