Selena Gomez szünetet tart

Az énekesnőnek elege lett a közösségi médiából. Egy ideig biztos nem fog posztolni!

Selena Gomez szünetet tart

Úgy tűnik, a sztár most nagyon kiakadt! Legutóbb még Insta-sztoriban mutogatta az egyik ruciját, hogy szívesen odaadja bárkinek, aki kéri. Most viszont felfüggeszti a posztolgatást egy darabig.

Az Instagramon megosztott legutóbbi fotójához a következőket írta: „Update: közösségimédia-szünetet tartok. Megint. Akármennyire is hálás vagyok a hangért, amit a közösségi média tud adni mindannyiunknak, ugyanolyan hálás vagyok azért is, hogy lehetőségem van hátralépni egyet és a jelenben élni. Egy kis kedvességet és bátorítást! Emlékezzetek – a negatív kommentek bárki érzéseit képesek bántani. Nyilván.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Bár nem lehet tudni, hogy pontosan mi áll a háttérben, valószínűleg a szeptember elején posztolt képe miatt sok támadást kapott, amitől besokallt. Ezen ugyanis egy bárban ült, kezében egy koktéllal. Ezzel persze nincs semmi gond! Viszont a fotón az énekesnő mellei nagyobbnak tűntek a megszokottnál. Azonnal elindult a találgatás, hogy kés alá feküdt-e, emiatt pedig rengeteg negatív hozzászólást kapott. A fotót le is törölte azóta, tehát ez lehet az egyik ok.

A másik valószínű oka a digitális detoxnak, hogy nem csak a rajongóitól kapott az utóbbi időben támadást. A Dolce & Gabbana egyik alapítója beszólt az énekesnőnek. Instagramon, egy Selenáról összeállított képsorozat alá azt írta, hogy „Ő annyira csúnya”. Persze a rajongók azonnal megvédték, a sztárnak viszont biztos nem esett jól a megjegyzés.

Még több

Sztárhírek