Itt a bizonyíték, hogy Dwayne Johnson a világ legcukibb apukája

A sztár Instáján általában szuper menő edzős, kajás, illetve forgatásról készült képek szerepelnek. Most viszont a lányával közösen osztott meg egy szuper cuki fotót és sztorit!

Itt a bizonyíték, hogy Dwayne Johnson a világ legcukibb apukája

Dwayne Johnson nemrég lett három gyermekes apuka, ugyanis pár hónapja született meg kislánya Tiana Gia Johnson. A sztár már akkor megmutatta, hogy hiába a Szikla elnevezés, azért ő is el tud lágyulni. „Egész életemben erős és szerető nők vettek körül, de miután részt vettem Tiana világrajövetelében, a szeretet, a tisztelet és az imádat egy új szintjét fedeztem fel, amit a szerelmem iránt, és minden édesanya, illetve nő iránt érzek” – írta a poszt alá a sztár, amin bejelentette, hogy megszületett kislánya. Most pedig megint bebizonyította, mennyire imád apa lenni:

– „Gyere, adj egy puszit apának, mennem kell dolgozni.

– De apa, ki kell festenünk körmeidet.

– Ne haragudj, babám, de mennem kell dolgozni.

– Nem apa, tényleg ki kell festenünk a körmeidet” – írta a poszt alá.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock) on

Végül Dwayne beadta a derekát és leült, hogy a lánya kifesthesse a körmét. Hát nem szuper cuki?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...