Ezért borult ki Lady Gaga a Csillag születik forgatásán

Kiderült, hogy a Csillag születik egyik jelenetének felvételekor a színésznő teljesen kétségbe esett. Szerinted min akadhatott ki ennyire?

Ezért borult ki Lady Gaga a Csillag születik forgatásán

Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmje, a Csillag születik egy hete jelent meg a hazai mozikban. A két sztár már a film előtt is jóban volt. Még évekkel ezelőtt találkoztak először, majd 2016-ban mindketten részt vettek egy rákkal kapcsolatos jótékonysági gálán, ahol Lady Gaga is beszédet mondott. Bradleyt teljesen lenyűgözte az énekesnő, és rögtön felhívta az ügynökét, hogy szervezzen nekik egy találkozót. Hamarosan össze is jött a találka, egészen pontosan Gaga a saját otthonában tésztát főzött a színésznek, közben beszélgettek, nevetgéltek, majd elénekeltek pár dalt, és innentől kezdve egyértelmű volt, hogy a film főszerepét Lady Gaga fogja játszani.

Lady Gaga elsírta magát felvétel közben

Azt már korábban is olvashattad, hogy az énekesnőt gyerekkorában mennyit bántották iskolatársai, és, hogy ebből merített ihletet a szerepéhez. Kiborulását azonban nem ez okozta, hanem a film első jelenete. Bradleyvel egy mexikói étteremben ültek a jelenet szerint, amikor a színész hirtelen improvizálni kezdett. Gaga hirtelen teljesen lefagyott, és csak folytatta az eredeti szöveget. A színész azonban észrevette rajta, hogy valami nem oké, és megkérdezte, hogy jól van-e. Erre az énekesnő sírásban tört ki. Azt mondta teljesen elbizonytalanodott a színészi képességeiben, ráadásul múltbéli sérelmei is feljöttek benne és ettől teljesen kiborult.

Természetesen Bradley igyekezett megvígasztalni a színésznőt, akinek végül sikerült megnyugodnia, így tudták folytatni a forgatást. Talán az ilyen esetek miatt lettek olyan jó barátok a végére!

Még több

Sztárhírek