Meghan hercegné ismét felrúgta a szabályokat

Nem kellett sokat várni, hogy a volt színésznő megint megszegjen egy tilalmat. Csekkold le, mit csinált!

Meghan hercegné ismét felrúgta a szabályokat

Harry herceg és Meghan hercegné alig pár órával azután érkezett meg Ausztráliába, hogy a Kensington-palota bejelentette, a volt színésznő első gyerekükkel terhes. A 16 napos utazás alatt a párnak 74 különböző eseményen van jelenése, mindenhol több száz fős rajongótábor várja őket.

Köztudott, hogy Harry herceg nem az a királyi családtag, aki szívesen tartja be az ósdi szabályokat, most pedig kiderült, a felesége sem ilyen. A sasszemű rajongók kiszúrták az egyik fotón, Meghan szokatlan dolgot tett. A képen ugyanis az látszik, hogy a táskája mellé egy telefont fog, ami illetlenségnek számít.

Volt, aki még azt is meg tudta állapítani a telefon kamerájának elhelyezkedéséből, hogy egy iPhone X-ről lehet szó, ami nagyjából 1000 angol fontba kerül, itthon 270-300 ezer forintért lehet hozzájutni.

Harry hercegnek szintén van okostelefonja, ő sem rejtegette túlzottan, úgy bukott le, hogy látszott a körvonala a nadrágzsebén.

A rajongók szerint egyébként a hercegi pár extra barátságos mindenkivel, simán benne vannak a közös szelfikben, örömmel beszélgetnek pár szót bárkivel, ha erre van egy kis idejük. Nagyon közvetlenek, és igyekeznek minél átlagosabbnak tűnni, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem azok. De pont ezért imádod őket, igaz?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek