Ezek a celebek szakítás után újra összejöttek

Nem minden szerelem olyan, akár egy tündérmese! Csekkold le, kik azok a sztárok, akik nagyon megküzdöttek egymásért!

Ezek a celebek szakítás után újra összejöttek

Justin Timberlake és Jessica Biel

Timberlake és a szexi Jessica 2007-ben kezdett el randizgatni, majd váratlanul szakítottak 2011 márciusában. Justin teljesen összetört, akkor azt nyilatkozta, megszakadt a szíve, mert soha senkit nem szeretett annyira, mint Jess-t. Szerencsére néhány hónappal később újra összejöttek. 2015-ben kisfiuk született, aki a különleges Silas nevet kapta.

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Biebs és Hailey először 2016-ban jöttek össze, majd csúnyán szakítottak. Emiatt nagyon sokáig nem beszéltek egymással, egyáltalán nem voltak jóban. Justin ráadásul újra összejött Selena Gomezzel, akivel idén tavasszal váltak el útjaik. Nem sokkal később az énekes visszatalált Hailey-hez, akit gyorsan eljegyzett, majd titokban a nyár végén feleségül vette.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley és Liam nagyon fiatalon találtak egymásra, 2011-ben még az eljegyzés is megvolt. Akkor azonban kiderült, korai a dolog és szakítottak. Eltelt néhány év és benőtt a fejük lágya, 2016-ban ismét összejöttek. Tudod, hogy buktak le? Hát, Liam újra Miley ujjára húzta AZT a gyűrűt, amit annak idején… Olyan cukik!

View this post on Instagram

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Rose Leslie és Kit Harington

A Trónok harca sztárjai még 2012-ben kezdtek el randizgatni a sorozat forgatásának idején. Akkor azonban valamiért a szakítás mellett döntöttek. Két évvel később ismét megpróbálták együtt, ami annyira működött, hogy 2017-ben megvolt az eljegyzés, majd idén az esküvő is. Éljen az ifjú pár!

View this post on Instagram

follow @roseleslieharington 💞

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Pink és Carey Hart

Pink 2001-ben jött össze Harttal, majd négy évvel később ő kérte meg a pasi kezét, aki igent mondott. Két év házasság után az énekesnő bejelentette, kapcsolatuknak vége. Szerencsére ez nem tartott sokáig, egy évvel később újrakezdtek mindent.

View this post on Instagram

#tourlife

A post shared by P!NK (@pink) on

John Legend és Chrissy Teigen

John Legend korábban elárulta, egyszer megpróbált szakítani Chrissyvel, mert úgy érezte, a sok munka miatt jobban érezné magát szingliként. Mivel turnén volt, mindezt telefonon közölte a modellel, aki eléggé kiakadt. Chrissy azt mondta, nem, nem hajlandó szakítani és hagyja abba ezt a béna szövegelést. John ekkor jött rá, ő az igazi!

Még több

Sztárhírek