Ariana Grande exe viccet csinált a szakításból?

Egy hét után végre Pete Davidson is megszólalt az eljegyzésük felbontásával kapcsolatban. Bár elég furcsa módot választott a vallomás közlésére!

Ariana Grande exe viccet csinált a szakításból?

Ariana Grande és Pete Davidson másfél hete szakítottak, mindössze öthónapnyi együttlét után. A döntés oka az volt, hogy az énekesnőnek időre van szüksége, hogy feldolgozza exe halálát, és mindazt ami az elmúlt fél évben történt vele. Vissza is adta csodás gyűrűjét Pete-nek, közös kismalacukat pedig megtartotta, és úgy volt, hogy egy időre visszavonul a közösségi oldalakról. Legalábbis egy insta sztoriban még ezt írta múlt héten. Ám azóta valószínűleg meggondolta magát Ariana, mert több posztja is kikerült a netre. Ezt már te sem tudod követni, igaz? Most viszont végre az ex-vőlegény is elmondta mit érez!

Pete viccekkel palástolja fájdalmát?

A srác Los Angelesben lépett színpadra egy show-ban, mint komikus. A műsort egyből azzal kezdte, hogy valójában nem is kéne ott lennie, mert elég sok dolog zajlik éppen az életében. Aztán megpróbálta poénokkal elütni a dolgot: „Van valakinek egy kiadó szobája? Esetleg keres valaki lakótársat?„ – kérdezte a közönségét. A tömeg nyilván nevetett a keserű poénokon, de valószínűleg Pete igazából nem tartja ennyire viccesnek a helyzetet, de így talán könnyebb feldolgoznia a történteket.

Később arra is rátért, hogy sokan előre figyelmeztették, nem kéne ennyi Arianára emlékeztető mintát magára tetováltatni, és végül igazuk is lett, mert most aztán bőven van mit újravarratnia magán. Itt megemlítette, hogy lassan már a saját anyukáját se merné felvarratni, amiből egyértelműen lejön, hogy Pete borzasztó csalódott, és ő olyan biztosra vette a kapcsolatukat, mint amilyen biztos a saját családjában.

Ezek alapján lehet, hogy soha többet nem jönnek össze, de legalábbis nehéz lesz újraépíteni a bizalmat. Te mit gondolsz?

Még több

Sztárhírek