Rosszul lett utazás közben a terhes Meghan hercegné?

Harry herceg több eseményen is felesége nélkül jelent meg, ezért nagyon sokan aggódni kezdtek. Csekkold le, mi történt!

Rosszul lett utazás közben a terhes Meghan hercegné?

Meghan Markle, vagyis Meghan hercegné éppen aznap indult el férjével első hivatalos külföldi útjára, amikor a Kensington-palota bejelentette, első babájával várandós. A hercegi pár rendben megérkezett Ausztráliába, ahol Meg azonnal meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Persze a fanok a látogatásuk minden állomásán arról faggatták, hogy viseli a terhességet, ő pedig udvariasan válaszolgatott. Azt mondta, Katalin hercegnétől eltérően ő nincs rosszul, csak egy kicsit fáradékonyabb.

Ennek ellenére az elmúlt napokban több olyan rendezvény is volt, amire Harry herceg egyedül érkezett. Ez persze aggodalmat váltott ki a rajongókból, sokan megijedtek, hogy a babával lehet valami. Meghan hercegné mégis rosszul lett?

Szerencsére a hercegi pár egy közeli ismerőse elárulta a lapoknak, hogy erről szó sincs, eredetileg is azt tervezték, hogy Meghannek lesz néhány szabadnapja az út alatt. Ennek viszont semmi köze a terhességhez! A hercegné makkegészséges, szuperül érzi magát a bőrében.

Ha minden igaz, most úgy 4 hónapos terhes, a pici tavasszal érkezik. Simán lehet, hogy egy napon fogja majd ünnepelni a születésnapját a legkisebb unokatesójával, Lajos herceggel, aki idén április 23-án jött a világra.

Harry és Meg egyébként jelenleg már Fidzsin vannak, ahol még az eddigieknél is jobban vigyáznak a terhes hercegnére. Meglátogattak például egy piacot, de Meghant alig pár perc után visszaterelték az autójához, mondván túl meleg van és túl nagy a tömeg, így nem biztonságos. Szóval nincs miért aggódni, Meg jó kezekben van!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek