Mi történt Kylie Jenner arcával?

Kylie nagyon fura szelfit készített magáról, ha nem tudnánk, hogy ő van a képen, talán el sem hinnénk!

Mi történt Kylie Jenner arcával?

Ha te is odáig vagy a Kardashian-Jenner családért, akkor nyilván tudod, Kylie Jenner már nagyon nem úgy néz ki, mint néhány évvel ezelőtt. A fiatal csajszi sosem titkolta, hogy nem volt elégedett a külsejével, ezért többször kés alá feküdt. A legkomolyabb változást viszont nem a mellimplantátumaival érte el, hanem a szájfeltöltéssel. Nemrég ő maga is rájött, egy kicsit túltolta a dolgot, ennek ellenére úgy tűnik, valamit már megint csinált az arcával.

A fanok az Insta-sztorijaiban vettek észre egy fotót, amin valamiért nem is emlékeztet magára. Nehéz eldönteni, hogy ennek mi az oka, egyesek orrplasztikát emlegetnek, míg mások azt írták, csak rossz szögből készítette a szelfit. Szerinted melyik lehet az igazság?

Ezt egyelőre nem lehet tudni, mert Kylie nem reagált semmit a rajongók észrevételeire. Valószínűleg erre most nincs is ideje, hiszen ezerrel dolgozik a 2019-es falinaptárán, amiből már egy képet meg is mutatott.

Az órákon át tartó fotózásokra egyébként mindig magával viszi 8 hónapos kislányát, Stormit, mert egyszerűen képtelen elszakadni tőle. Inkább megoldja, hogy minden alkalommal legyen, aki egy picit vigyáz rá, amíg ő pózol a fényképezőgép előtt. Igazi bababarát munkahely, igaz?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek