Ennèl a Kardashian fotónál nem látsz ma édesebbet!

Annyit elárulunk, hogy a képen gyerekek vannak, de szerinted vajon melyik cuki mini Kardashian lehet az?

Ennèl a Kardashian fotónál nem látsz ma édesebbet!

A sztár család két dologról híres mostanában, a botrányaikról és a gyerekeikről posztolt szuper képeikről. Na meg van, amikor ez a kettő ötvöződik, például ha Khloé-ról van szó, ugyanis ő most pont a kislányával kapcsolatban kerülhet balhés ügyekbe. Ugyanis ex-barátja, Tristan annyira oda van a piciért, hogy nem hajlandó belemenni, hogy True az édesanyjával lakjon, tőle távol, és kijelentette, hogy ezért hajlandó bíróságra menni.

Mindeközben a családról szóló sorozat egyik részében Khloé és Kourtney csúnyán összeveszett, mert Khloé közölte testvérével, hogy nem ért egyet a gyerekenevelési elveivel, és biztos, hogy másik nővérére, Kimre hagyná lányát, ha ő vele bármi történne.

Ennyi problémás szitu között tényleg az egyetlen megnyugtató tényező az életükben az a sok gyönyörű gyerkőc, akik mindig velük vannak. Ezúttal is róluk készült egy szuper édes fotó, amit Kourtney tett ki Instára. Ráadásul az ő egyik gyereke van a képen, ahogy védelmezően átöleli a kis True-t, szóval úgy tűnik, annyira azért mégsem lehet rossz anyuka Kourtney, ha ilyen jó unokatestvér lett Reign-ből. És nem mellesleg ezek szerint azért Khloé néha mégis rá meri bízni babáját a nővérére. Lehet, hogy azóta már ő is átgondolta a dolgokat! Akárhogy is történt, ez a kép magáért beszél, a kicsik tündériek együtt, igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés, Okt 26., 2018, időpont: 1:01 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek