Ezért fogja meg mindig Meghan hercegné a pocakját

Neked is feltűnt, hogy Harry herceg felesége állandóan a hasát simogatja?

Ezért fogja meg mindig Meghan hercegné a pocakját

Harry herceg és Meghan hercegné alig egy nappal külföldi utazásuk előtt árulták el a világnak, hogy babát várnak, aki tavasszal érkezik. A volt színésznő Sidney-ben már úgy landolt, hogy egy feszülős, fehér ruci volt rajta, amiben szépen látszott picike, de gömbölyödő pocakja. Onnantól fogva a hercegné gyakorlatilag minden eseményen igyekezett kihangsúlyozni, hogy terhes, a kezével állandóan a hasát simogatta.

Akadtak fanok, akiknek ez annyira nem jött be, sokak szerint Meghanból előtört a színészi énje és élvezi, hogy a várandósság miatt még több figyelmet kap. Egy amerikai lap megkérdezett erről egy szülésznőt, aki elmondta, nem kellene emiatt a hercegné torkának ugrani. Valószínűleg ugyanis szimplán arról van szó, hogy ösztönösen cselekszik. Ezeken az eseményeken hatalmas a tömeg, ami nyilván egyfajta veszélyérzetet okoz, ezért a kezével védelmezi a babát.

A legtöbb kismama amúgy sokat simogatja a hasát, hiszen ilyenkor a női test rengeteg változáson megy keresztül, ezek a mozdulatok pedig segítenek hozzászokni ehhez. Szóval, ha eddig te is azt hitted, csak az Oscarra hajt, akkor ezt gyorsan felejtsd el!

Még több

Sztárhírek