Nem hiszed el, mi volt Meghan hercegné első állása

Harry herceg felesége nem színésznőként kezdte, de arra tuti nem gondoltál, hogy egy ilyen munkát bevállalna. Csekkold le, miről van szó!

Nem hiszed el, mi volt Meghan hercegné első állása

Ha royal fan vagy, akkor nyilván tudod, Meghan hercegné hollywoodi színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt menthetetlenül beleszeretett Harry hercegbe. Amikor pedig nem a kamerák előtt játszotta valamelyik szerepét, jótékonysági rendezvényeken tartott beszédeket olyan fontos témákban, mint például a női egyenjogúság.

Bár a királyi családnak szigorúan tilos nyíltan politizálnia, Meghan nem igazán foglalkozik ezzel a szabállyal, Sidney-ben olyan beszédet tartott, ami napok óta téma neten. Ebben árulta el ugyanis, hogy 14 éves korában dolgozott először, a szemétkihordás volt a munkája. Hozzátette, ha akkor ezt nem vállalja el, nem az az ember lenne, aki ma.

Persze Harry herceg sem maradt csöndben, kifejtette, mindenben támogatja a feleségét és szerinte nagyon fontos, hogy a pasik is részt vegyenek a nők harcában. Szerinte a férfiak legalább annyit tehetnek az egyenjogúságért, mint a nők, ezért arra kérte őket, csatlakozzanak és támogassák az anyukáikat, feleségeiket, lányaikat. Naná, hogy hatalmas tapsot kaptak mindketten!

Harryn és Megen amúgy most is nagyon látszott, mennyire szeretik egymást, lesték a másik minden szavát. Bár erről csak keveset beszélnek, nyilvánvaló, hogy életük legboldogabb időszakát élik, hiszen tavasz óta házasok, jövőre pedig kisbabájuk születik. Ha látná őket Diana hercegnő, elképesztően büszke lenne!