3 fontos dolog, amiben a két royal pár különbözik

Ha szavaznod kéne, te kit választanál, Vilmost és Katalint vagy Harryt és Meghant? Nagyon nem egyformák, úgyhogy jól gondold meg!

3 fontos dolog, amiben a két royal pár különbözik

Ennyi idő után házasodtak össze

Ha royal fan vagy, akkor biztos tudod, hogy Vilmos herceg az egyetemen ismerkedett meg az akkor még Kate Middleton néven futó Katalin hercegnével. Kezdetben csak barátok voltak, majd szerelem lett a dologból. Évekig randizgattak, egyszer még szakítottak is, mielőtt a herceg megkérte volna barátnője kezét. Ezzel szemben Harry herceg nem teketóriázott sokat, alig egy év járás után gyűrűt húzott Meghan Markle ujjára, akiről nemrég derült ki, hogy öt hónappal az esküvőjük után már három hónapos terhes.

Így viselkednek a nyilvánosság előtt

Egész nyáron arról lehetett olvasni, mennyire látszik, hogy Harry és Meg fülig szerelmes. Nos, az a helyzet, hogy Vilmos és Katalin is legalább ennyire boldogok együtt, de nekik tilos ezt kimutatni a nyilvánosság előtt. Mivel Diana hercegnő idősebb fia király lesz, a felesége pedig királyné, számukra nem megengedett a nyilvános flört. Harry viszont mázlista, neki mindent szabad!

Katalin vs. Meghan

Bár a hercegek sok mindenben hasonlítanak egymásra, a hercegnékben első ránézésre nincs túl sok közös. Kate egy tehetős brit családban nőtt fel, míg Meg amerikai színésznőként élte a mindennapjait idén májusig. Katalin hercegné kezdetben nagyon visszahúzódó volt, sokáig tanulta, hogyan kell beszédeket tartani, csevegni a gálákon. Meghan ellenben imád tömegek előtt beszélni és nem fél idegenekkel ismerkedni. Mindezek ellenére állítólag barátnők lettek az elmúlt egy évben.

Még több

Sztárhírek