Durva szextitkokat árult el Kim Kardashian exe

Hoppá! Eddig sem volt titok, hogy Kim minden téren extra bevállalós, de azért ezek az infók mindenkit megleptek!

Durva szextitkokat árult el Kim Kardashian exe

Valószínűleg te is úgy gondoltad, hogy Kim Kardashian már nem tud meglepetést okozni! Nos, úgy tűnik, hogy a popókirálynőnek még mindig van egy olyan rejtett oldala, amiről eddig nem árult el semmit. Igazából most sem ő vállalta be a dolgot, hanem exe, Ray-J számolt be Kim kis titkairól. Igen, ez az a rapper, akivel közös szexvideót forgattak, és akinek köszönheti, hogy felkerült Hollywood és a világ celebtérképére.

Ray-J és Kim még 2005 és 2007 között jártak, ez idő alatt pedig bőven volt arra lehetősége, hogy kiismerje a sztárcsajszi hancúr-szokásait. A rapper állítása szerint a popókirálynő évente kb. 100 ezer dollárt, vagyis nagyjából 28 millió forintot költ tangabugyikra, de ez még nem minden! Elmondása szerint van egy hatalmas Louis Vuitton bőröndje, ami tele van a szexjátékaival.

A rapper azt is elmesélte, hogy maratoni hancúrozásokat tartottak: „Nagyon jól szórakoztunk együtt Kimmel, igazán vad 12 órás együttléteink voltak!” Ami viszont még ennél is hihetetlenebb, hogy állítólag a sztárcsajszi utál megizzadni, ezért képes akár félbeszakítani is az akciózást csak azért, hogy megigazítsa a sminkjét, mert hogy a szelfizés ilyenkor sem maradhat el! Sőt, Ray-J azt is megsúgta, hogy Kim simán felveszi a telefont szex közben, főleg akkor, ha az anyja, Kris Jenner hívja…

Hű, ezek alapján most Kanyénak sem lehet könnyű dolga!

Még több

Sztárhírek