Kivételes lehetőséget kapott Meghan hercegné

Ráadásul II. Erzsébet ennyire jófej még Katalin hercegnével sem volt soha!

Kivételes lehetőséget kapott Meghan hercegné
Lehet, hogy a saját családja próbálja teljesen szétszedni Meghan hercegnét, de szerencsére az új rokonai imádják őt. Hiába szegi meg sokszor a royal szabályokat és döbbenti meg még a rajongókat is néhány beszédével, maga a királynő is nagyon megszerette Meget. Benned is felmerült már a kérdés, hogy vajon még Katalinnál is jobban csípi-e az egykori színésznőt? Elég esélyes, hogy igen, ugyanis olyan ajánlatot kapott II. Erzsébettől, amit még Vilmos herceg feleségének sem ajánlottak fel eddig.
De miről is van szó? Képzeld, Meghan hercegnének nem kell azon agyalnia, hogy az anyukájával karácsonyozzon-e vagy a szerelme családját válassza, hiszen a királynőnek köszönhetően összevonhatja a kettőt. A royal család ugyanis állítólag meghívta magához Doriát, Meg anyukáját, hogy együtt töltsék az ünnepeket Sandringhamben. Az egyik ismerős árulta el a DailyMail magazin újságírójának, hogy a királynő ezzel a gesztussal szeretné kifejezni a tiszteletét Meghan irányába.
Ezen a komplett Middleton család kiborulhatna, de a gesztus nagyon is érthető a királynő részéről, hiszen Megnek nincsenek rokonai Angliában és az anyukáján kívül nem igazán ápol jó kapcsolatot egyik családtagjával sem. Szóval reméljük Katalin nem fog kiakadni, ha a karácsonyfa alatt Doria is együtt mézeskalácsozik a royal családdal!

Még több

Sztárhírek