Tóth Gabi pasija nem akar esküvőt

A sztárpár lassan egy éve van együtt, a séf viszont egyáltalán nem gondolkodik házasságban!

Tóth Gabi pasija nem akar esküvőt

Tóth Gabi és a sztárséf, Krausz Gábor még tavaly márciusban jött össze a rajongók legnagyobb meglepetésére. Tóth Gabi ugyanis láthatóan nagyon élvezte a szingliséget Trap kapitánnyal való szakítása után, így senki sem számított a nagy bejelentésre. Szerencsére azonban nagyon jól sült el a dolog, és a két híresség azóta is nagyon boldog együtt és a kapcsolatuk egyre komolyabbra fordul.

Így persze nem csoda, hogy több rajongóban is felmerült a kérdés, hogy mikorra tervezik az esküvőt! A sztárséf pedig a napokban el is árulta, hogyan is gondolkodik a közös jövőjükről.

Nem vagyok házasságpárti. A házasság szerintem főleg a nők miatt van. Számomra ez nem fontos, nem is úgy nőttem fel, hogy az legyen. Szerintem gyerekem előbb lesz, mint esküvőm” – nyilatkozta Krausz Gábor a Borsnak. Azonban azt is hozzátette, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem tervez hosszútávra: „Sosem gondoltam, hogy valaha gyereket akarok, de már nem vetem el a gondolatot. De most még nem aktuális, két-három éven belül viszont biztosan az lesz!”

Ebből azért úgy tűnik, hogy ha a Nagy Nap el is marad, a sztárséf annyira boldog Gabival, hogy a családalapítást egyre komolyabban fontolgatja az énekesnővel.

Még több

Sztárhírek