Tücsi bikiniben villantotta meg terhes hasát

A fotó pedig pillanatok alatt több ezer lájkot kapott!

Tücsi bikiniben villantotta meg terhes hasát

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és párja, Sofron István nemrégiben jelentették be, hogy első közös gyereküket várják. Azóta az is kiderült, hogy kislány érkezik a családba, sőt Tücsi azt is megsúgta a Cosmo.hu-nak, hogyan fogják elnevezni a babát.

A műsorvezető jelenleg már a terhessége felénél jár, viszont eddig nem igazán mutatta meg a terhes pocakját, most viszont mégis úgy döntött, hogy posztol magáról egy képet az Instára. Ráadásul nem is akármilyen szelfit lőt magáról, Tücsi ugyanis bikiniben pózol a fotón!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Növöget a kiscsajszi. 💞 A héten szembetaláltam magam egy olyan véleménnyel, hogy hiába vagyok várandós nekem továbbra is csak a divat és a celebeskedés számít és egyáltalán nem beszélek a babáról. Őszintén megdöbbentő volt olvasni ezeket a sorokat, mert elképzelni nem tudom, hogy egy jó érzésű emberben hogyan fogalmazódhat meg ilyen rosszindulatú felvetés. Természetesen nekünk minden gondolatunk Ő körülötte forog, de azt gondoltam, hogy Ti, akik itt vagytok velem nem azért kezdtetek el követni, mert ez egy kismama oldal és szépen fokozatosan vezetem majd be az “anyukás” posztokat, ugyanúgy ahogy a vlogra is, hiszen azt kifejezetten kértétek. Bárki bármit is gondol továbbra is így gondolom helyesnek, de mivel a kiscsajszival már a félidőnél járunk, ezért sűrűsödni fognak a vele kapcsolatos bejegyzések. Én azért kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre e tekintetben. Szeretnétek több babavárós posztot❓Jöhetnek a babakocsi választós, babaszoba berendezős, anyaságra készülős bejegyzések és videók❓#momtobe #pregnant #pregnantlife #itsagirl #baby #weareafamily #familylife #familyvlogger #tucsichannel #tucsok #life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

A képhez írt szövegből viszont az is kiderült, hogy sok támadás éri a műsorvezetőt a terhességével kapcsolatban:

„Növöget a kiscsajszi. A héten szembetaláltam magam egy olyan véleménnyel, hogy hiába vagyok várandós nekem továbbra is csak a divat és a celebeskedés számít és egyáltalán nem beszélek a babáról. Őszintén megdöbbentő volt olvasni ezeket a sorokat, mert elképzelni nem tudom, hogy egy jó érzésű emberben hogyan fogalmazódhat meg ilyen rosszindulatú felvetés. Természetesen nekünk minden gondolatunk Ő körülötte forog, de azt gondoltam, hogy Ti, akik itt vagytok velem nem azért kezdtetek el követni, mert ez egy kismama oldal és szépen fokozatosan vezetem majd be az “anyukás” posztokat, ugyanúgy ahogy a vlogra is, hiszen azt kifejezetten kértétek. Bárki bármit is gondol továbbra is így gondolom helyesnek, de mivel a kiscsajszival már a félidőnél járunk, ezért sűrűsödni fognak a vele kapcsolatos bejegyzések. Én azért kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre e tekintetben. Szeretnétek több babavárós posztot? Jöhetnek a babakocsi választós, babaszoba berendezős, anyaságra készülős bejegyzések és videók?”

Ezek szerint Tücsi nem véletlenül döntött úgy, hogy nem mutatja meg mostanáig a pocakját, de a közeljövőben több babás témával készül a rajongóknak!