Elképesztően szexi új klipjében Shawn Mendes

Pár órája jött ki az énekes legújabb videója, de máris mindenki imádja.

Elképesztően szexi új klipjében Shawn Mendes

Mióta Shawn Mendes fellépett a Szigeten, szinte csak az ő számait hallgatod esténként? Persze ezt nem csodáljuk, hiszen elképesztően szuper koncertet adott, az pedig amit utána mondott Magyarországról, az egyik díjátadón, csak még jobban elvarázsolt, ugye? A srác egyébként azóta meg sem áll, és folyamatosan szuper újdonságokkal rukkol elő.

Kevesebb, mint 2 hete hozta ki a Lost in Japan című számához a videóját, – amit már most 16 millióan láttak – máris itt a legújabb klipje, a Youth. A felvétel több, mint 7 percesre sikerült, és olyan fiatalokat mutat be, akik valami újat tudtak mutatni és igazán tehetségesek annak ellenére, hogy nem múltak még el húsz évesek. Elképesztően inspiráló az egész videó, amiben egyébként Shawn elképesztően szexi.

Az énekes és duett partnere, Khalid, egyáltalán nem magukat helyezték középpontba, ezért alig lehet őket látni, és akkor is – ugyanúgy, mint a többiek – egyszerű fekete ruhákba vannak öltözve. Persze ettől függetlenül Shawn szuper dögös, hiszen tökéletesen be van lőve a sérója és a megvilágítás is nagyon jól áll az arcának, ami úgy tűnik, hogy teljesen helyre jött a kis balesete óta. Nem is húznánk tovább az időt, néz meg te is a videoklipet!

Még több

Sztárhírek