George Clooney válik?

Négy év házasság után vajon elérkezett az idő, hogy a sztárpár különváljon vagy csak egy rosszindulatú pletykáról van szó?

George Clooney válik?

A sztori abból indult ki, hogy a pár külön töltötte a negyedik házassági évfordulóját. Erről egy bennfentes elmondta az őszinte véleményét az amerikai Life & Style magazinnak: „Az, hogy nem tudták megoldani, hogy egy helyen legyenek egy ilyen fontos esemény ideje alatt, egyértelmű jele annak, hogy baj van.”

Sőt, egyesek szerint már májusban, Harry és Meghan esküvőjén is érezhető volt köztük a feszültség. Egy ismerősük szerint George nagyon jól érezte magát, míg Amal nem volt nagyon beszédes a lagzin, amikor pedig megszólalt, rosszkedvűnek tűnt. Mindenkinek vannak rossz napjai, azért ez nem ok a válásra, nem igaz?

Az amerikai Gossip Cop nem hagyta annyiban a pletykát, és kiderítette, hogy mi is az igazság. A lap szerint semmilyen bizonyíték sincs arra, hogy a pár a válást tervezi. Azért azt sem lehet elfelejteni, amikor Amal az AFI Life Achievement Award gáláján a beszédében fantasztikus férjnek és apának nevezte George-ot, akinek erre könnybe lábadt a szeme!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de George és Amal egy olyan álompár, akikről nehezen hinnénk, hogy tudnának egymás nélkül élni. Az is biztos, hogy a házasoknak nem lehet könnyű összeegyeztetni az idejüket, hiszen Amal Clooney a munkája miatt rengeteg időt tölt New York-ban, amíg George Los Angelesben van. Attól, hogy a pár nem a reflektorfényben mutatja ki egymás iránt érzett szerelmét, szó sincs arról, hogy valami baj lenne!

Még több

Sztárhírek