Justin Bieber az arcára tetováltatott

Állítólag ezzel szeretne bizonyítani szerelmének, Hailey Baldwinnak!

Justin Bieber az arcára tetováltatott

Még nyár elején bombaként robbant a hír, hogy Justin Bieber extra gyorsan túltette magát Selena Gomezen és már Hailey Baldwin modellel jár. Később pedig azzal küldték padlóra a rajongókat, hogy néhány hét után eljegyezték egymást. Még ezek után sem hittek sokan a kapcsolatukban, pedig azóta már az is kiderült, hogy titokban össze is házasodtak!

A sztárpár szuper boldognak tűnik együtt, mégis újra és újra felröppen a pletyka, hogy egyáltalán nem felhőtlen a kapcsolatuk, sőt! Talán pont ezért szeretne Biebs ennyire látványosan bizonyítani szerelmének (vagy a külvilágnak)! A legfrissebb hírek szerint ugyanis Justin és Hailey egyentetkót csináltattak, ami az énekes esetében az arcára került.

Keith McCurdy tetoválóművész elárulta, hogy valóban bizonyítani szeretne ezzel Justin, és azt is hozzátette, hogy Hailey testén is található egy ugyan ilyen minta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

A tetkó egyébként alig látható Biebs szemöldöke felett, de a legtöbben arra a megfejtésre jutottak, hogy a ‘Grace’ szó, vagyis ‘Kegyelem’ virít a sztárpasi arcán.

Még több

Sztárhírek