Demi Lovato először posztolt, mióta a rehabra került

Az énekesnő újult erővel vágott bele az internetes szereplésbe.

Demi Lovato először posztolt, mióta a rehabra került

Demi Lovato a múlthéten hagyta ott – remélhetőleg végleg – a rehabot. A botrány óta pedig először posztolt egy fotót Instagramra, ráadásul egy nagyon komoly témában. Az Amerikában jelenleg zajló választásokról írt a képe alatt, egészen pontosan a következő sorokat: „Nagyon hálás vagyok, hogy pont itthon lehetek a szavazáskor! Egyetlen szavazat is számít, hallasd a hangod! Menj, és szavazz!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Nov 6, 2018 at 12:33pm PST

Demit egyébként néhány napja elcsípte egy lesifotós, amint éppen vacsorázott. Az énekesnő szinte sugárzott a boldogságtól, és teljesen egészségesnek tűnt. Ez pedig minden bizonnyal igaz, mivel október 27-én a csajszi édesanyja hivatalossá tette, hogy Demi 90 napja józan, és már minden oké vele.

Az énekesnő még július végén került be az elvonóra Los Angelesben, miután túladagolás miatt rosszul lett. Először az ügyről még augusztusban nyilatkozott: „Mindig elmondtam az igazságot a függőségeimről. Amit megtanultam, hogy ez a betegség nem tűnik el, nem múlik el idővel. Ez valami, amivel meg kell küzdenem, hogy túl legyek rajta, és még nincs vége a harcnak… Meg akarom köszönni Istennek, hogy vigyázott rám. Köszönöm és hálás vagyok a rajongóimnak, hogy szeretetüket és támogatásukat fejezték ki az elmúlt hetekben is. Az ő pozitív gondolataik és imáik segítettek nekem…”

Időközben szerencsére elkapták Demi dorgdílerét is, akitől állítólag április óta vette a veszélyes gyógyszereket és az ügy minden részlete tisztázódott. A 90 napos rehabilitációs program néhány napja hivatalosan lejárt és a rajongók már tűkön ülve várták, hogy az énekesnő újra egészségesen és erőtől duzzadóan közönség elé álljon. Reméljük, hogy Deminek végleg sikerült megszabadulnia a függőségeitől!

Még több

Sztárhírek