Durva, miről kellett lemondania Harryért Meghannek

Ha eddig úgy gondoltad, ő csak nyert ezzel a házassággal, akkor bizony hatalmasat tévedtél!

Durva, miről kellett lemondania Harryért Meghannek

Külső szemlélőként úgy tűnhet, Meghan hercegné elképesztően jól járt azzal, hogy Harry herceg felesége lett, hiszen házassága révén élete végéig anyagi biztonságban, luxusban élhet a palota falain belül, bármilyen méregdrága ruhát és ékszert megkaphat, ráadásul túl sokat már dolgoznia sem kell.

A mesébe illő szerelemért és gazdagságért azonban nagyon fontos dologról kellett lemondania. A brit királyi család tagjaként Meghan nem politizálhat, nyilvánosan legalábbis nem fejtheti ki, mi a véleménye egyes politikusokról. Ami pedig ennél is sokkal durvább: Angliában soha nem szavazhat, hiába lett belőle a royal esküvő után brit állampolgár! A királynő családja számára ugyanis ez tilos.

Mindez nem lenne olyan izgi, ha nem tudná minden igazi royal fan, hogy Meghan a színészi karrierje mellett nagyon sokat foglalkozott a politikával. Még most, az első Harryvel közös hivatalos útjukon sem bírta megállni, hogy legalább egyszer ne említse meg, mennyire fontos, hogy a nők szintén rendelkezzenek szavazati joggal világszerte.

Meg amúgy jelenleg kettős állampolgár, vagyis az Egyesült Államokban élhetne a szavazati jogával. Ennek ellenére a royal szakértők azt gondolják, a napokban lezajlott időközi választásokra nem ment el, mert attól tartott, az rossz fényt vetne rá most, hogy már hercegné.

Még több

Sztárhírek