Hihetetlenül néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Elképesztő, hogy a majdnem 50 éves énekesnő még mindig csodás smink nélkül is. Csekkold le a legfrissebb videóját!

Hihetetlenül néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Most zajlik Amerikában a félidős választás, az Instán pedig már biztosan láttad te is, hogy a legtöbb híresség arra kéri a követőit, hogy mindenképpen menjenek el szavazni és adjanak hangot a nézetüknek. Az egész hullám a #GOVOTE hashtag alatt fut és már olyan sztárok osztották meg a véleményüket, mint Blake LivelyKendall Jenner vagy Gigi Hadid.

Tegnap pedig Jennifer Lopez is a közösségi oldalán kérte arra minden 18 év feletti követőjét, hogy menjen el szavazni. Egy videót tett közzé, amiben elmondja, hogy minden egyes amerikai állampolgárnak a jövője a saját kezében van, és az akaratát csak úgy érvényesítheti, ha elmegy szavazni.

Az énekesnő egyébként nem vitte túlzásba a készülődést a videóhoz, ugyanis csak egy sima fekete felsőt viselt és még a sminkjével sem bajlódott. Viszont ami meglepő, hogy 49 éves kora ellenére simán letagadhatna 20 évet, hiszen a bőre extra tiszta és sima, alapozó és szempillaspirál nélkül is tökéletesen néz ki.

View this post on Instagram

You’d think I’d be all set to vote right? Here’s a little story: I had to enter my info 4 times before the state site confirmed I was registered! This is how passionate I am about using my voice and my right to vote. You have to have the patience and interest in getting to the polls tomorrow. They think young people don’t vote, latinos don’t vote, women dont vote, PROVE THEM WRONG!!! This election affects us ALL. VOTE. It’s so important that ALL of our voices are heard, not just a few… we live in a beautiful country where we all have a say!!! I urge all of you PLEASE get out there and vote, there are so many issues at stake these elections!! And they affect us all in our daily lives in some way! If you are frustrated by what you been seeing and hearing, you can change it!! You have the power!!! I HAVE A BUNCH OF VOTER INFO IN MY STORIES TO HELP YOU!! #GOVOTE #VOTA #ELECTIONEVE #VOTETUESDAY

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Még több

Sztárhírek