Kulcsár Edina félmeztelen képen mutatta meg szülés utáni alakját

Bár csak másfél hónapja született meg Medox, a modell máris elképesztő formában van!

Kulcsár Edina félmeztelen képen mutatta meg szülés utáni alakját

Kulcsár Edina talán élete legboldogabb pillanatait éli át, hiszen nemrég lett anyuka. Hihetetlen, milyen jól viseli a picit nyűgösebb napokat a kicsivel, aki hamarosan már két hónapos lesz. Medox pedig annyira jó baba, hogy Edina szinte mindenhová elviszi magával. Volt már sajtótájékoztatón, de a Cosmopolitan Blogger Dayst is hősiesen viselte, és több fotózáson is részt vett, páron pedig ő is szerepelt.

Edina nemrég egy “előtte-utána” képet posztolt, amin az első képen még a hasában van a pici, a következőn pedig már a kezében tartja Medoxot. Természetesen a modell férje, Csuti sem maradhatott le a fotóról, amin a sztárpár mindkét tagja félmeztelen, így látszik Edina csodálatos alakja is, ami alig másfél hónappal a szülés után tökéletes. Jól látszik a fotón, hogy Edina hasa teljesen lapos, bár ami ennél is sokkal fontosabb, hogy imádja az anyaságot.

A cuki kép az összes rajongóját elvarázsolta, hiszen már majdnem 80 ezer lájkot zsebelt be, ami még Edinától is elképesztő eredmény. A kommentáradatról pedig nem is beszélve, ahol mindannyian dicsérik a sztárt és cuki kis családját! 

Még több

Sztárhírek