Tovább nő Kim Kardashian szexbotránya

Ha azt hitted, hogy ennél jobban már nem tud eldurvulni Kim hancúrtitkainak kitálalása, akkor tévedtél. Újabb fordulathoz érkezett ugyanis a sztori.

Tovább nő Kim Kardashian szexbotránya

Neked is leesett az állad, amikor meghallottad, hogy milyen brutál dolgokat állít Kim Kardashian exe a csajszi szexszokásairól? Álíltólag a popókirálynő még a lepedőakrobatika kellős közepén is képes kiszaladni egy kis sminkigazításra és ha az anyja, Kris hívja, szinte mindig felveszi. Igen, szex közben!

Persze Kim nem hagyta annyiban a dolgot, és beteges hazudozónak nevezte a rapper srácot és a rajongóit is biztosította róla, hogy elég viccesnek tartja az esetet. Az ügyben azóta ráadásul megszólalt Ray J  felesége is, akivel már közös gyerekük is van. Egy kommentelőnek árulta el, hogy fogalma sincs róla, miért kell még mindig ezen pörögni, mikor már Kim és Ray J is boldog házasságban élnek – külön.

Mindeközben Ray J ezerrel elkezdte tagadni, hogy bármilyen szexi titkot elárult volna egykori szerelméről, amivel alaposan összezavart mindenkit. Persze sokan arra tippelnek, hogy egy kicsit fel akarta kavarni maga körül az állóvizet, hogy reflektorfénybe kerülhessen. Amiben egyébként lehet valami, hiszen Kim sokkal híresebb lett, mint Ray J, ezért simán elkézelhető, hogy a hátán szeretne egy kicsit magasabbra mászni a hírnévlétrán.

Egyelőre a sztárcsaj még nem szólt semmit sem az exe feleségének, sem magának a rappernek az új kommentjeire, de azért egy bocsánatkérés érkezhetne Kim postaládájába, nem gondolod? Egyébként a csajszi az utóbbi időben néhány bevállalósabb képet leszámítva inkább a botránymentes mindennapokra szavaz, és szeretné nyugisan élni az életét a férjével és a gyerekeivel. Reméljük, nem billentette ki ez az eset a lelki nyugalmából és hamarosan kiderül, hogy ki a hunyó a történetben.