Elképesztő, milyen jövőt szánnak Charlotte hercegnőnek

A kislány nagyon fontos döntéseket nem hozhat majd meg a saját életével kapcsolatban.

Elképesztő, milyen jövőt szánnak Charlotte hercegnőnek

Vilmos herceg és Katalin hercegné egyetlen kislánya, Charlotte hercegnő már a születése óta hatalmas sztár Angliában, simán van annyi rajongója, mint a gyönyörű anyukájának. Nem is csoda, hiszen a most 3,5 éves gyerekről hamar kiderült, hogy semmi gondja a rivaldafénnyel, bájosan mosolyog, integet, de ha éppen olyan kedve van, kiosztja a fotósokat.

(Emlékszel, amikor a kisöccse, Lajos herceg keresztelője után azt mondta a fényképészeknek a lehető legkomolyabb arccal, hogy ők nem jöhetnek a fogadásra? Vilmos alig tudta visszafojtani a röhögést!)

Lényeg a lényeg, Charlotte hercegnőnek nagyobb korában szuper jól fog jönni, hogy ilyen határozott és karakán személyiség, mert komoly szerep vár rá a családjában. Olyan fontos royal lesz, amilyen a királynő húga, Margit hercegnő volt, és amilyen jelenleg Anna hercegnő.

Ez azt jelenti, hogy Charlotte hiába tanul majd bármit az egyetemen, soha nem helyezkedhet el a szakmájában és nem építhet karriert, cserébe viszont teljes munkaidős hercegnő lesz. Ez azért alakul így, mert ő a leendő uralkodó, Vilmos herceg második örököse. Hiszen tudod, ha György herceg valamiért lemond a trónról, automatikusan Charlotte-é lesz a korona.

Szóval a kis hercegnő nagyon fontos pozícióba született, ezért hamarosan meg is fog kezdődni a felkészítése. Még néhány év és meg kell tartania élete első beszédét, illetve eseményekre kell majd járnia a szüleivel, hogy mielőbb rutint szerezzen. Persze a tesóira, György hercegre és Lajos hercegre hasonló feladatok várnak!

Még több

Sztárhírek