Megdöbbentő titkot árult el magáról Julia Roberts

A legnagyobb rajongókban most egy világ omlott össze!

Megdöbbentő titkot árult el magáról Julia Roberts

Julia Roberts általában ügyel arra, hogy a szettje és a megjelenése rendben legyen, főleg ha nyilvános eseményen vesz részt. Pont ezért keltett akkora feltűnést 1999-ben a Sztárom a párom premierjén, amikor is a gyönyörű, vörös flitteres ruhája alól rendszeresen ki-ki villant a hónaljszőre.

Az ott készült fotók futótűzként járták be a világsajtót, és mindenki azt gondolta, ez csakis szándékos megmozdulás lehet. Vagyis erősen feminista üzenetet tulajdonított neki a közönség. Azóta eltelt közel 20 év, de Julia most először nyilatkozott az estről, amit mondott, pedig legalább annyira megdöbbentette a rajongókat, mint maga az eset!

„Élénken emlékszem arra a napra. Igazából csak annyi történt, hogy nem gondoltam végig, hogy a ruhám hossza és az integetés együtt ilyen személyes dolgokat árul majd el rólam” – árulta el a színésznő Busy Philipps új, beszélgetős műsorában. Vagyis ez azt jelenti, hogy szó sem volt semmiféle mély üzenetről, Julia egyszerűen megspórolta a borotválkozást készülődés közben! Durva, nem?

Még több

Sztárhírek