Meghalt egy magyar vlogger fiú

Az egyik barátja jelentette be a YouTube-on!

Meghalt egy magyar vlogger fiú

18 éves korában elhunyt Mattburger Balázs, aki HackerB1 néven lett ismert a YouTube-on és 63 ezren követték az oldalát. A borzalmas hírt barátja, Boldzer jelentette be YouTube-oldalán egy videóban, amit már lassan 300 ezren néztek meg és közel 2 ezer kommentet kapott. A halál okát nem árulta el a vlogger, szerinte ugyanis ez nem az ő tisztje, de nagyon sokan azt írták, hogy valószínűleg agyvérzést kaphatott. Boldzer egyébként többször elcsukló hangon beszél a barátjáról, akivel már nagyon régóta jóban voltak.

A videó alatt több ezer hozzászólás érkezett, amiben rengetegen nyilvánítanak részvétet és rengetegen állnak értetlenül a dolog előtt. „Annyira felfoghatatlan…szinte az egyetlen videós, aki a rengeteg hibám, és a sok sok gyűlölet ellenére, ami körülöttem volt, mindig, de mindig mellettem állt. Mindig ő motivált arra, hogy ne adjam fel, és annyi mindenben segített. Az egyik légtiszteletre méltóbb személy volt, akár YouTube-on, akár a való életben is. Annyira borzasztó, hogy az ilyen csodálatos példaértékű emberekkel történnek ilyen tragédiák…Egy nagyon jó videóssal, és egy iszonyatosan jó baráttal lett kevesebb ez a föld…Őszinte részvétem az egész családnak, és az összes közelállójához” – írta az egyik kommentelő.

„Még most is sokkban ülök és nézek ki a fejemből… Egyszerűen felfoghatatlan az egész. Amióta rátaláltam követtem a munkásságát és nagyon sokat nevettem Bazsin és persze azon, amiket Árpival hülyéskedtek. Egyetlen videója feldobta az egész napom. Hihetetlen, ami történt. Múlt héten még Instán néztem ahogy nevet és boldog. Borzasztó ami történt.. Nyugodj békében” – írta egy másik.

Még több

Sztárhírek