Óriási botrány a Hadid-családban

Ezúttal nem a Hadid-lányok akasztották ki a követőiket, hanem az apjukról került ki egy elkéepsztően kínos ügy. Most senki sem lenne szegény Gigi és Bella helyében…

Óriási botrány a Hadid-családban

Miközben Gigi és Bella ezerrel készülnek a Victoria’s Secret idei bemutatójára, éppen darabjaira szedik a családjukat. Képzeld, ugyanis az eddigi idillinek hitt Hadid családról kiderült, hogy egy elég durva titok lappang a padláson. Egy lengyel modell nemrég kitálalt, hogy viszonyt folytatott a Hadid lányok apjával, akinek akkor ráadásul már menyasszonya volt. Az már csak hab a tortán, hogy a szeretője, Justyna Monde kb. egyidős a lányaival, ami elég furcsa szál a sztoriban.

A titkos románc még 2014-ben kezdődött egy egyszerű Instagramos üziváltással. Aztán kezdtek egyre szexibb hangulatú képek és üzenetek is bekerülni a képbe, szóval Justyna tudta, hogy hamarosan talira kerül a sor. Erre nem is kellett sokat várni, mert Mohamed Hadid egy üzleti útját egybekötötte a nagy találkozással. A most 25 éves lány azt is elárulta, hogy már az első alkalommal szexeltek és ezután 2017-ig találkozgattak és telefonon tartották egymással a kapcsolatot. “Szerettem volna kipróbálni, hogy milyen egy idősebb pasival kavarni” – mesélte Justyna, aki szintén kapcsolatban élt a viszonyuk alatt, sőt el is jegyezték. További csavar az ügyben, hogy a lány pontosan képben volt vele, hogy a Hadid apuka nősülni készül, de azt is tudta, hogy rajta és az arajelölten kívül nincs más Mr. Hadid életében.

Ugye milyen elképesztő? Szegény Gigi és Bella eléggé kiborulhattak, pláne, hogy több konkrét szexi üziváltás is felkerült az internetre, ahol az apjuk elég konkrét ajánlatokat tett a szeretőjének.

Még több

Sztárhírek