Ariana Grande a klipjében óriási titkot rejtett el

Úgy tűnik, az énekesnő a legújabb videóklipjében leleplezett valamit, amire biztos nem számítottál!

Ariana Grande a klipjében óriási titkot rejtett el

Ariana Grande mostanában sokat szerepelt a hírekben. Egyrészt rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie az elmúlt hónapokban, másrészt viszont a Billboard az Év nőjévé is megválasztotta.

Akármi is történik Ariana életében, a sztárcsajszi mindig igyekszik teljes erőbedobással dolgozni. Legutóbb is azt nyilatkozta, hogy a traumák feldolgozásában a profi terapeuták nagyon fontosak, de a zenélés is szuperül segít neki.

Nemrég meg is jelentette a „Thank U, Next” című számát, ami az exeiről szól, most pedig kiadta a „Breathin” nevű zenéjének a klipjét is. A rajongók persze azóta rengetegszer látták a videót, így nem csoda, hogy feltűnt nekik, hogy valamit üzenni akart az énekesnő. Nézd meg a klipet itt, vajon te kiszúrod, amit a fanok is észrevettek?

A videóban Ariana keresztülmegy egy zsúfolt buszállomáson, és sokan úgy gondolják, hogy amikor a kamera az érkező buszok listáját mutatja, ott három következő zenéjének a címét árulja el. Ezek a „Needy”, „Remember” és az „Imagine” szavak, amikről már a klip megjelenése előtt is azt pletykálták, hogy biztosan köze lehet az énekesnő következő projektjeihez.

A sztár nem először rejt el ilyen módon üziket. A „No Tears Left to Cry” nevű videójában a „Sweetener” című albumába tartozó zenei listát leplezte le. Micsoda kreatív megoldás, ugye?

Még több

Sztárhírek