Borzalmasan néz ki a Harry Potter sztárja

Ráférne egy kis varázslat Tom Felton külsejére is!

Borzalmasan néz ki a Harry Potter sztárja

Hamarosan megérkezik a mozikba a világhírű angol írónő, J.K.Rowling legújabb mágikus filmje, a Legendás állatok és megfigyelésük második része, azonban addig is, míg erre várunk, íme egy friss hír a Harry Potter univerzum korábbi sztárjáról!

Már hét éve annak, hogy Draco Malfoy letette pálcáját, azonban a srác, aki életre keltette a J.K. Rowling által megálmodott mágust, még mindig képes kiakasztani az embereket. Tom Felton ugyanis évekig arról volt híres, a magánéletben mennyivel jobb pasi, mint a filmekben. A mugli csajok azonban most jogosan akadtak ki, ugyanis legutóbbi tévés szereplésében egyszerűen botrányosan nézett ki. A félhosszú haja kócosan, csimbókokban lógott a szemébe, miközben a másik fele hátul össze volt fogva. És ha ez nem lenne elég, még extra cikis szemüveget is viselt, de olyat, amire még Harry Potter is nemet mondott volna!

Tom külsejét nem hagyták szó nélkül rajongói sem és elárasztották a netet a vicces vagy épp durva beszólások. „Valaki csináljon valamit a hajával” – írta , míg mások egyszerűen csak viccelődtek frizuráján. „Tom Felton nem szépen öregedett meg és nem úgy néz ki, mint aki felfogta, hogy tévében van.” Más fanok egyszerűen annyira voltak döbbenve Tom külsején, hogy csak annyit reagáltak: „Vágasd le!”

Ennek ellenére persze olyanok is akadtak, akik kiálltak a sztár mellett és megosztották a világgal, hogy még mindig hihetetlenül odavannak a színészért és bevallották, még mindig totálisan szerelmesek belé.

Mit gondolsz, szerinted ideje lenne, ha Tom ellátogatna végre a fodrászához?

Még több

Sztárhírek