Így hívják Meghant a háta mögött a palotában

Meghan hercegné igazi kedvencnek számít a royal családban, de most már az is kiderült, hogy a személyzetnek mi a véleménye róla.

Így hívják Meghant a háta mögött a palotában

Esélyes, hogy Meg élete egyik legszebb éveként fog visszatekinteni 2018-ra, hiszen hozzáment a hercegéhez, új családja rajong érte, és első gyerekét várja Harrytől. Sőt, még az anyukáját is mindig szívesen látják a palotában, ugyanis II. Erzsébet meghívta őt egy közös karácsonyozásra. Ez már önmagában elég jófejség, pláne, hogy Katalin hercegné családja még sosem kapott Xmas-meghívót. A tündérmese tovább folytatódik, mert kiderült, hogy Meghant még a royal családnak dolgozók is imádják.

Kedvenc hercegnéjuknak még egy becenevet is kitaláltak: Di 2. Nem, nem a Star Wars-ból jött az ötlet, hanem Harry és Vilmos anyukája után kapta ezt a kedveskedő megnevezést. Ugyanis akárcsak Diana, úgy Meg is elképesztően kedves és figyelmes mindenkivel a palotában és többen úgy gondolják, hogy annyira hasonlít egymásra a két royal lady, mintha testvérek lennének. Az ex színésznő pedig biztosan örül ennek a gesztusnak, hiszen állítólag ő is közel érzi magához szerelme anyját, ráadásul még a jegygyűrűjében is visel egy ékkövet a hercegnő kollekciójából. Nemrég Diana egy másik mesés aquamarin gyűrűjét is felhúzta egy hivatalos eseményen, ezzel pedig tovább erősítette a palota dolgozóiban, hogy szívén viseli az elhunyt hercegnő emlékét. Lehet még ennél is meseszerűbb Meghan élete?

Még több

Sztárhírek