Kourtney Kardashian szexi fotója ma mindent visz

A Kardashian-lány túlszárnyalta még a Victoria’s Secret angyalokat is, ehhez pedig igazi szárnyakat is bevetett.

Kourtney Kardashian szexi fotója ma mindent visz
Miközben Kendall Jenner beragyogta tegnap este a Victoria’s Secret kifutóját, Kourtney is angyalszárnyakba bújt, hogy megmutassa a szexi oldalát. Az egész azzal kezdődött, hogy a celeblányok úgy döntöttek, idén Halloweenkor mindannyian VS angyalnak öltöznek be. Persze ebből a körből Kourtney sem akart kimaradni, szóval gyorsan lőtt magáról egy képet teljes harci díszben. A rajongók pedig imádták a Kardashian-lányok jelmezét, viszont a kezdeti lelkesedésük gyorsan eltűnt, miután kiszúrták, hogy Kourtney képén mekkora kupi van az öltözőszobájában.
Kourtney-t állítólag nem bántotta meg túlságosan, hogy a szexinek szánt képét széttrollkodták a saját követői, most viszont újabb szexi fotóval tért vissza, amivel azonnal elhallgattatta a piszkálódókat. A képen ugyanis Kourtney ismét csak fehérneműben pózol, viszont itt még az előző képnél is dögösebb és a háttér is egészen rendben van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

can’t wait for tonight

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

A tükrös szelfit egyébként még a Halloweeni beöltözéskor lőtte magáról, viszont most tette csak közzé, hogy ezzel is szurkoljon Kendallnak a Victoria’s Secret bemutató miatt. Na meg persze azért is, hogy ezzel bebizonyítsa mindenkinek, hogy rumlis háttér ide vagy oda, 100%-os bombacsajként tud tündökölni.

Még több

Sztárhírek