Palvin Barbi még sosem volt ilyen gyönyörű

A magyar modell egyszerűen szuperül nézett ki a Victoria”s Secret bemutatón.

Palvin Barbi még sosem volt ilyen gyönyörű

Palvin Barbi szinte szárnyal ebben az éveben. Folyamatosan szuper munkákat kap, a legmenőbb kampányokban szerepel, nemrég még a szerelem is rátalált és tegnap este teljesült az egyik nagy álma, ugyanis újra a VS kifutójára léphetett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Follow to become skinny (@biebs.gurl) által megosztott bejegyzés,

Tegnap New York-ban rendezték meg az év egyik legcoolabb divateseményét, a Victoria’s Secret Fashion Show-t, ami talán minden eddigit felülmúlt. Barbi pedig azon kevés modellek közé tartozott, akik részt vehettek a bemutatón. A magyar modell kétszer is a kifutóra léphetett. Egyszer egy sport szerkóban, egyszer pedig egy ezüstös fehérneműben, a nyakára pedig egy óriási masnit kötöttek. Az utóbbi szettjében Barbi egyszerűen mesés volt és úgy nézett ki, mint a legszebb karácsonyi ajándék, aminek bárki örülne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ꮇaison D’Ange (@maisondange) által megosztott bejegyzés,

Barbi fellépésére egyébként szerelme, Dylan Sprouse is kíváncsi volt és egy kis ajándékkal is kedveskedett neki, amit egy Insta sztoriban, de a vörös szőnyegen is megmutatott! A színész ugyanis nem egy szép ékszert vett a barátnőjének erre az alkalomra, hanem pár hamburgert, amit teljesen megértünk, hiszen köztudottan a VS modellek napokig éheztetik magukat a kifutóra lépés előtt. Reméljük, hogy Barbi nagyon örült az ajándéknak és nagyon jól érezte magát! Mi mindenesetre nagyon büszkék vagyunk rá, csakúgy, mint anno Mihalik Enikőre, aki pár éve szintén részt vett a Victoria’s Secret divatbemutatóján!

Még több

Sztárhírek