Több sztár élete is veszélybe került

Charlie Sheen, Caitlyn Jenner, Cher, Lady Gaga és Kim Kardashian csak néhányan azok közül a sztárok közül, akiknek el kellett hagyniuk az otthonaikat a csütörtökön, Los Angelesben kitörő pusztító tűz miatt.

Több sztár élete is veszélybe került

Arról még nem tudni, hogy mi okozta a mostanra szétterjedt tüzet Kaliforniában, de rengeteg embert kellett kimenekíteni az otthonából, köztük hollywoodi celebeket is. Charlie Sheen, színész elsősorban nem saját maga miatt aggódik most. Twitterén felhívta a figyelmet, hogy ha bárki tud a szülei hollétéről, az azonnal jelentkezzen: „Nem tudom utolérni a szüleimet, Martint és Janet Sheent. Valahol Zuma Beach közelében vannak együtt. Ha bárki észreveszi őket, kérem, tudassa velem, hogy biztonságban vannak a borzalmas történtek közepette. Előre is köszönöm.”

Nem sokkal a poszt után Charlie Sheen édesapja interjút adott a Fox LA tévének, amiben elmondta, hogy mindenki jól van, de aggódik, hogy a házát a tűz már megsemmisítette.

Caitlyn Jenner malibui otthonát is elérte a tűz, de még nem tudni, hogy a tűzoltóknak sikerült-e megállítani a lángokat. A celeb egy Insta-posztban jelentkezett be, hogy mindenkit megnyugtasson, hogy vele minden oké, biztonságos helyen tartózkodik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We’re out of the fire zone and are safe. Thinking about all those that are affected and hope you all are safe too.

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2018, időpont: 3:39 (PST időzóna szerint)

Kourtneynek és Kim Kardashiannak is menekülnie kellett, bár Kim eredetileg abban reménykedett, hogy elkerüli őket a tűz: „Hallottam, hogy a lángok elérték a telket, de úgy tűnik, most megálltak. Nem úgy tűnik, hogy a helyzet rosszabbra fordulna. Imádkozom, hogy a szél nekünk kedvezzen. Isten jó, imádkozom mindenki biztonságáért.”

Iggy Azalea, rapper Twitteren posztolt az esettel kapcsolatban: „Aggódom amiatt, hogy az otthonom leégett, mert a tűz éppen a Calabasasban tombol, éa most nem tudok hazajutni a dolgaimért.”  

Cher és Lady Gaga, énekesnők is rettentően érzik magukat a borzalmas események miatt. Cher a következőket osztotta meg követőivel: „Aggódom az otthonom miatt, de tehetetlen vagyok. A barátaim házai is leégtek. Nem tudok megbirkózni a gondolattal, hogy Malibu nincs, 1972 óta ez az otthonom.”

 

Lady Gaga nagyon érzelmes gondolatokat posztolt, és együttérzését fejezte ki a Twitterén: „Nagyon erősen gondolok azokra, akik ma a rettenetes tűz miatt szenvednek és a szeretteik és otthonaik elvesztését gyászolják. Itt ülök, és sokakkal együtt én is azon gondolkodom, hogy vajon az otthonom lángokban áll-e. Amit tehetünk, hogy együtt imádkozunk mindannyiunkért. Isten áldjon titeket.”

 

Bella Hadid, modell rengeteg képet osztott meg a lángokban álló városról, és a hozzá írt szövegben megjegyezte, hogy nem érti, hogyan történhetett mindez: a gyönyörű Malibu most romokban hever és nem tudja elképzelni, hogyan érzik magukat azok az emberek, akiknek el kellett hagyniuk az otthonaikat. A sztár nagyon sajnálja, hogy ez megtörtént, és borzalmasan érzi magát, és reméli, hogy hamarosan segíthet valahogy.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

can’t believe this….it makes me so emotional looking at these photographs taken in the past two days. our beautiful Malibu looks so sad today. malibu is such a connected, loving community with families that have lived there for 30+ years. Many of them growing up together raising children together for so many decades making so many memories… our high school has gone down as well as so many of the homes we all grew up in…pavilions was more than just a grocery store.😔I can’t even imagine how you all are feeling back home having to evacuate…im so sorry that you have to watch this happen right in front of you- Im sure it is the most painful thing in the world. my heart is so broken I am so sorry to every single person that lost their homes, and I hope we can come up with something very soon to help… as you can see- horses and other animals are being brought to beaches because there is no way to get out of Malibu anymore…I added a few places you can evacuate your animals to if anyone that needs help is reading this… I can’t imagine having to leave my horses behind..I feel so helpless right now … thank you to all of the incredible fire fighters in Malibu and from the valley who are working so hard in danger for the community. You are so incredible And we salute you I hope everyone is safe and I am praying for this psychotic fire to just stop!!!!!

🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2018, időpont: 4:45 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek