Ezért lett másodjára is Kulcsár Edina az Év női Influencere

Edinával a Cosmopolitan Blogger Daysen beszélgettünk, aki elárulta nekünk, mi az elképesztő sikerének a titka.

Ezért lett másodjára is Kulcsár Edina az Év női Influencere

Mit jelent számodra ez a díj?

Számomra ez egy óriási visszaigazolás. Főleg azért, mert most semmilyen kampány- féleséget nem indítottam. Egyetlen egyszer raktam ki, a szavazás utolsó napján és akkor is csak arra buzdítottam a követőimet, hogy Csutira voksoljanak. Ez számomra azt bizonyítja, hogy a többség, mindenféle ráhatás nélkül, tényleg engem tart a legjobb influencernek. Ezt álmomban sem gondoltam volna, hiszen 19 nagyon elismert személlyel kerültem egy kategóriába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Szerinted mi lehet annak az oka, hogy másodjára is te vitted haza az Év női influencere címet?

Tényleg nem tudom. Persze tudnék nagyon elcsépelt mondatokat mondani, de nem tartom hitelesnek azt, aki saját magát dicséri.  Szerintem a sikerem főként abban rejlik, hogy én mindig igyekszem magamat adni és őszinte vagyok. Nagyon sokat számít szerintem, hogy nem mesterkélt és kitalált képeket adok a követőimnek a közösségi oldalaimon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Mit tanácsolsz a jövő Influencereinek?

Annyit tanácsolnék nekik, hogy szeressék azt amit csinálnak. Ne mást utánozzanak, hanem a saját személyiségüket próbálják beletenni a profiljuk kezelésébe. Az őszinteség nem csak az életben egy kifizetődő dolog, de a social média világában is fontos, márpedig az tény, hogy tökéletes ember nincs. A követők sokkal könnyebben azonosulnak egy olyan személlyel, akinek vannak hibái, mint azzal, aki mindig a tökéletességet mutatja.

Mi az, amit mindenképpen szeretnél még Influencerként elérni?

Nincsenek nagy vágyaim ezzel kapcsolatban. Sőt az influencerkedésre nem is mint munkára tekintek. Én ezt imádom csinálni, bár ez nagyban a követőimnek köszönhetem, mert hihetetlenül jófejek. Vannak vállalkozásaink és inkább azok kapcsán az az álmom, hogy egy idő után a háttérből is elegendő legyen a munkám a működésükhöz, hogy minél több időt tudjak majd kisfiammal tölteni.

Mi most a legnagyobb kihívás az életedben?

Minden egyes nap egy óriási kihívás most számomra. Még egy e-mail megírása sem egyszerű mostanság, mivel nemrég született meg a kisfiam. Egy-egy nyűgösebb napunkon, amikor sírdogál, akkor arra sem jut idő, hogy a kezembe fogjam a telefont és begépeljek egy 3 sorból álló levelet. Rengeteg teendőm van, néha úgy érzem, hogy sosem érek a végére. Mindenki tudja rólam, hogy nem vagyok egy otthonülős típus, és szeretem a pörgős napokat, de az elmúlt időszakban rengeteg terhet vett le a vállamról Csuti és Anyukám, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Imádom a munkám, de természetesen most a Medox az első.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek