Kulcsár Edina fotójánál nem látsz ma cukibbat

Már rengeteg édes képet láthattál a kis Medoxról, viszont most a sztár mama egy extra aranyos posztot tett közzé az Instáján.

Kulcsár Edina fotójánál nem látsz ma cukibbat

Kulcsár Edina és Csuti kisfia lassan már két hónapos lesz. A modell eddig is sok fotóval árasztotta el a közösségi oldalát, mint például amikor a szülés után egy galériát posztolt a 9 hónap történéseiről , vagy amikor hosszas takargatás után kb. egy hónappal ezelőtt végre megmutatták a kicsi arcát. Sőt már Csutival a romantikus sétákra is viszik Medoxot és egyébként erről is posztoltak már az Instára.

Tegnap pedig Edina egy reggeli képet osztott meg, ahogy a babával összebújnak az ágyban. Medoxnak a pizsije is hihetetlenül cuki, ugyanis az „I love my Mom” felirat olvasható rajta. A kis álomszuszék pedig valószínűleg még nem volt kész az ébredésre, ugyanis  bőven aludt, amikor a fotó készült. Ahogy pedig mostanában a celeb csajszi Instáján megszokhattad a cuki kommentek rögtön elárasztották a posztot és ismét rengeteg lájkot zsebelt be, ugyanis egy nap alatt már több, mint 40-ezren szivecskézték a képet.

View this post on Instagram

Egy reggeli kép rólunk!❤️😴

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

Még több

Sztárhírek