Meghan nem békül ki a családjával a szülés után sem

A hercegné még babája érkezése után sem szeretne ismét közel kerülni a családtagjaihoz, bőven elég neki, hogy az anyukája mellette van. Tudd meg, miért!

Meghan nem békül ki a családjával a szülés után sem

Meghan hercegné már fél éve a királyi család tagja, ráadásul egy hónappal ezelőtt a Kensington-palota bejelentette, terhes, a baba tavasszal érkezik. Ő és a férje Harry herceg boldogabb, mint valaha, ahogy a leendő nagyszülők is. Igaz, a volt színésznő csak az anyukájáról üzent, Doria Ragland állítólag nagyon várja, hogy végre nagymama lehessen.

Apukájáról, Thomas Markle-ről még mindig hallgat, az esküvői botrány óta nem áll szóba vele. A férfi amúgy a lapokból értesült a nagyszerű hírről, egy amerikai magazinnak pedig elmondta, amikor megtudta, hogy nagypapa lesz, azonnal az jutott eszébe, amikor először tartotta a kezében az újszülött Meghant. Thomas még mindig bízik benne, hogy a lánya megenyhül, és újra jóban lehetnek.

Sajnos azonban úgy tűnik, erre nem fog sor kerülni még a baba születése után sem. Egy royal informátortól úgy tudják a brit újságok, hogy Meghan hercegné addig nem hajlandó szóba állni az apjával, amíg mindenféle random nyilatkozatokat tesz róla és Harryről a médiában. Thomas viszont nem tud leállni, egy kis pénzért mindig hajlandó pár mondatot mondani…

Hary herceg egyébként nem erőlteti a békülést, teljesen a feleségére bízta a dolgot. Lehet, hogy azért, mert a várandós Meg egyre kibírhatatlanabb? Elkezdtek ugyanis olyan pletykák keringeni, amik szerint a hercegné teljesen kifordult magából. Elvileg ez az oka annak is, hogy alig 6 hónap után felmondott a személyi asszisztense, Melissa. Vajon a volt színésznő tényleg csúnyán bánik azokkal, akik neki és a férjének dolgoznak? Az azért elég ciki lenne…