Selena Gomez jól van, mióta kiengedték a pszichiátriáról

Az énekesnő október elején kapott idegösszeroppanást, most viszont úgy tűnik, már minden rendben vele.

Selena Gomez jól van, mióta kiengedték a pszichiátriáról

Selena Gomez az elmúlt hónapot kórházban töltötte, mert mentálisan teljesen padlóra került. A pletykák szerint a gyenge idegállapot oka az volt, hogy az exe, Justin Bieber nemrég elvette feleségül Hailey Baldwint. Sokak szerint az énekesnő még mindig nincs túl a Justinnal való szakításán, mert ő volt az első nagy szerelem az életében.

Sel a kezelés előtt még a közösségi médiától is búcsút vett egy időre, hogy tényleg csak magára tudjon koncentrálni. A Daily Mail szerint nemcsak, hogy pár napja kiengedték a pszichiátriáról, de nagyon is jól érzi magát! Egyelőre még nem ő osztott meg képet saját magáról, hogy bejelentse, megint aktív a közösségi platformokon, hanem egy reklámban szerepel. A fanok már biztos várják a nagy visszatérést, de addig be kell érniük ezzel a fotóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PUMA (@puma) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2018, időpont: 9:18 (PST időzóna szerint)

Nagyon furcsa egybeesés viszont, hogy nem sokkal később, ahogy a csajszit kiengedték, Justin egy nagyon bensőséges fotót osztott meg az Instáján, amin szerelmesen csókolózik feleségével. Persze eszünk ágában sincs azt gondolni, hogy az énekes Sel miatt tette mindezt, de azért lehet, hogy a sztárcsajnak is jobb lesz, ha egy darabig még nem téved exe Instájára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2018, időpont: 12:12 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek