Hivatalos: Ő Emilia Clarke új pasija

A színésznő nem tudja és nem is akarja tovább titkolni, hogy fülig szerelmes!

Hivatalos: Ő Emilia Clarke új pasija

Egy Insta-poszt alapján arról már beszámoltunk, hogy valószínűleg Emilia Clarke és Charlie McDowell egy párt alkotnak. Most viszont végre itt a bizonyíték: együtt is láthatod a szerelmeseket!

Most már hivatalos

Először sikerült az új pasijával együtt lencsevégre kapni a színésznőt, és a fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy mindenketten odavannak egymásért. A cuki párt a boltból hazafelé tartva sikerült elkapnia a lesifotósoknak. A képeken is látszik, mekkora közöttük a harmónia, egy percre sem engedték el egymást, sőt még csókolóztak is!

Azt nem tudni, hogy mióta tart a románc, ám a pár Emilia szülinapját együtt ünnepelték októberben. Sőt, a színésznő már akkor is utalt rá, hogy ezt az ünneplést biztosan nem fogja elfelejteni. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a kapcsolat nem pár hete kezdődött, hanem már tart egy ideje.

Ki ez az új pasi?

Charlie McDowell íróként és rendezőként dolgozik. Egyébként pedig nagyon híres családból származik: az édesanyja, Mary Steenburgen és az édesapja, Malcolm McDowell is színészek. A pasinak nem Emilia az első szerelme a showbiznisz világából: Rooney Mara, ír származású amerikai színésznővel járt 2010 és 2016 között. Reméljük, ez az új románc nagyon sokáig fog tartani. Mi szurkolunk! 

Még több

Sztárhírek