Kim Kardashian minden tekintetet magára vonzott

A sztárcsaj részt vett a People’s Choice Awards-on, ahol nem csupán a rucija volt feltűnő, de az üde arcbőre is!

Kim Kardashian minden tekintetet magára vonzott

Kim a vasárnap megrendezett díjátadón édesanyjával, Kris Jennerrel és a tesóival, Khloéval, Kourtney-vel és Kendall Jennerrel együtt lépett a vörös szőnyegre. Egyikőjük sem viselt olyan figyelemfelkeltő szerkót, mint a popókirálynő. A csajszi olyan cuccot választott az eseményre, ami tökéletesen kiemelte formás alakját. A hosszú ruha optikai illúziónak is beillik, mert átlátszós nude alapon fekete csíkos. A szexi rucit fehér magassarkú csizmával párosította. Itt láthatod az összeállítást:

Fotó: US Getty Images

A sztárcsajszit egyébként pont a díjátadó előtt két nappal látták kisétálni a Beverly Hillsben található Epione Skin Clinic-ről, ahol valószínűleg valamilyen menő arckezelést kapott, hogy szuper állapotban legyen a bőre a bulira.

Fotó: US Getty Images

Nem csoda, hogy ennyire készült az eseményre, hiszen a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow versenyben volt 2018 legjobb reality show-ja címért, amit meg is nyert! Kim a köszönőbeszédben a következőket mondta: „Nagyon köszönjük srácok, egy nehéz héten vagyunk túl. A szívünk szakad meg a borzalmas lövöldözés miatt, és azokért is, akik elvesztették az otthonaikat.A sztárcsajszi ezután hozzátette, hogy aki tud, segítsen az elesetteken, mert az országuk akkor tud sokkal erősebb lenni, ha az emberek összefognak.

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek