Kylie Jennert eljegyezték?

A szátcsajsziról készült legújabb képeken nagyon új tűnik, hogy Kylie jegygyűrűt visel.

Kylie Jennert eljegyezték?

Kylie Jenner éppen a pasijával, Travis Scottal turnézik. Ezért a minap Miami-ban kapták lencsevégre, ezúttal egyedül: legalábbis sem a kicsi Stormi, sem pedig Travis nem voltak vele. A csajszi egy fehér magassarkú csizmában, rövid fekete naciban és fekete rövidujjúban lépett az utcára.

Persze nem a rucija a legérdekesebb a képen, hanem az, hogy a gyűrűsujján egy nagyon feltűnő és csillogó ékszert visel! Sokan úgy gondolják, hogy ez már bizony eljegyzési gyűrű! Szerinted is?

A rajongók nem csupán emiatt gondolják, hogy Travis megkérte a csajszi kezét, hanem azért is, mert Kylie pár napja egy olyan videót osztott meg az Instáján, amiben úgy tűnik, eszméletlen mennyiségű rózsa várta haza. Sokan azonnal arra gondoltak, hogy a rengeteg virágot a lánykérés miatt kapta. A kommentelők egyik része szerint gyönyörű ajándék, de hiányolták a jegygyűrűt, míg a másik része szerint a virágra költött pénzt inkább a szegények megsegítésére adományozhatták volna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 6, 2018 at 7:59pm PST

Mint később kiderült, lánykérésről szó sem volt: a virágokkal Travis gratulálni szeretett volna a sztárcsajszinak, mert a Kylie Cosmetics leszerződött az Ulta Beauty üzeleteivel.

Nem ez az első eset, hogy Kylie-ról mindenki azt hiszi, hogy már menyasszony. Még 2017-ben, jóval a babavárás előtt, egy olyan Snapchat videót osztott meg, amiben megvillantott egy gyönyörű köves gyűrűt. Erre persze mindenki azonnal azt hitte, hogy Travistől kapta az ékszert. Lehet, hogy a csajszi csak a pasijának akart üzenni, hogy ideje lenne összeházasodniuk?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on Nov 11, 2017 at 5:41pm PST

Még több

Sztárhírek