Megdöbbentő kép került elő Meghan hercegnéről

Vajon Harry herceg mit szól Meghan bulis múltjához?

Megdöbbentő kép került elő Meghan hercegnéről

A minap Jason Julian Bailey fotós közzétett egy képet a Twitteren, amin ő maga, a színész Eddie Redmayne és Meghan hercegné látható még 2005-ben. Azt írja, a kép Isztambulban készült, ahol rengeteget buliztak így együtt – filmeket néztek és minden este szórakozni jártak. Bailey egyébként hírhedt parti-és gasztrofotós Londonban, több exkluzív hotel és szórakozóhely hivatalos fotóit ő készíti, de dolgozott a GQ Magazinnal és több étel- és italmárkával is.

Véletlen egybeesés, hogy Meghan pont Eddie-vel bulizott  több évvel azelőtt, hogy Harry-t megismerte vagy talán egy jóslat lehetett ez az akkori színésznőnek? Akár az utóbbi is lehetséges, hiszen már akkoriban nyilvános információ volt, hogy Eddie több szálon is kapcsolódik a brit királyi családhoz. A legszorosabb és legrégibb szál, hogy Vilmos herceggel közös iskolába jártak, a Windsorban található Eton College-ba, ami az egyik leghíresebb magán fiúiskola Angliában – ráadásul nem kevésbé elit. A színész többször is nyilatkozott már arról, milyen személyes élményei voltak Vilmosnak és neki, amikor gyerekként együtt töltötték az idejüket.


Most pedig azt is láthatjuk, hogy a színészet kapcsán Vilmos testvérének feleségével is nagyon régóta jó viszonyt ápol. Az elmúlt hónapok és évek fotói arról árulkodnak, hogy Meghan és Eddie barátsága a mai napig tart. Találkoztak többek között egy windsori pólómeccsen és Amszterdamban is, az ottani Soho Ház megnyitóján, még szeptemberben, ahol a színész feleségével Hannah Bagshawe-vel volt hivatalos az eseményére, Meghan pedig Harry-vel. Ezért aggodalomra semmi ok: a hercegné és Eddie között sosem volt szerelmi kapcsolat és valószínűleg ilyen hírekre továbbra sem fogunk majd rábukkanni az interneten – és ezt valószínűleg Harry is nagyon jól tudja.

Még több

Sztárhírek