Meghan még Katalin és Vilmos házasságát is befolyásolja

A hercegi pár teljesen másképp viselkedik, amióta a színésznő a családjuk tagja. Tudd meg, mi lehet az oka!

Meghan még Katalin és Vilmos házasságát is befolyásolja

Mindenki tudja, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg még mindig nagyon szerelmes egymásba, annak ellenére is, hogy mostanáig ezt nem igazán szerették kimutatni nyilvánosan. Tavasszal azonban megérkezett a családba az amerikai színésznő, Meghan hercegné, aki sokkal lazább ezzel kapcsolatban, mint a royal família többi tagja. Állandóan szerelmesen pislog Harryre, fogja a kezét, simogatja a hátát, egyetlen pillanatra sem engedi el. A fanok éppen ezért vannak teljesen odáig érte!

Ez valószínűleg feltűnt Vilmosnak és Katalinnak is, mert az utóbbi időben látványosan elengedték magukat a kamerák előtt. Eugénia hercegnő esküvőjén például végig fogták egymás kezét, illetve több olyan esemény volt azóta, amin Vilmos herceget rajtakapták, hogy Katalin hátára teszi a kezét. Ez korábban elképzelhetetlen volt, mert a hercegi pár nagyon ragaszkodott a merev brit hagyományokhoz, és persze mindketten féltek, mit szól majd a királynő.

A royal szakértők szerint amúgy nagyon érdekes, hogy a fiatalabb testvér, Harry és felesége ekkora hatást gyakorolt az idősebb testvér, Vilmos házasságára. A pszichológusok is elmondták, ez azért az esetek többségében éppen fordítva szokott lenni.

Még több

Sztárhírek