Palvin Barbi először beszélt kapcsolatáról

A modell irtócukin nyilatkozott a pasijáról.

Palvin Barbi először beszélt kapcsolatáról

Palvin Barbi 6 évig volt szingli, mielőtt rátalált szerelmére, Dylan Sprousera, akivel július környékén jöhettek össze. A pár sokáig titkolta, hogy együtt járnak, azonban a sok Insta képből sejteni lehetett, hogy egyszerűen imádják egymást. A sztárpár mind a kettejük szülinapját megünnepelte, sőt Dylan még Magyarországra is ellátogatott a nyáron és még a Sziget fesztiválra is kimentek együtt. A hétvégén pedig kikerült róluk az első csókolózós kép is, ami a Vistoria’s Secret Fashion Show utáni partin készült. Most pedig Barbi őszintén beszélt a kapcsolatukról is.

„Nagyon szerelmes vagyok, és ez rendkívül jó érzés. Nem természetes számomra, hogy barátom van. Hat évig szingli voltam, de ez kifizetődött, mert most úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletes férfit” – mondta Barbi az orosz Vogue-nak. A modell tehát nagyon boldog Dylan mellett, akivel folyamatosan viccelődnek egymással és rengeteget nevetnek, ezt pedig gyakran az Instán is megosztják. Gondolj csak arra a cikis fotóra, amit Dylan rakott ki Barbiról.

Egyébként Dylan is teljesen odavan Barbiért, hiszen elképesztően cukin reagált, mikor a modell a kifutóra lépett a VS bemutatón. (Ha nem láttad még a felvételt itt megnézheted!)

Még több

Sztárhírek