Rita Ora az egész világnak megmutatta a melleit

Úgy tűnik, nem a melltartó a kedvenc ruhadarabja!

Rita Ora az egész világnak megmutatta a melleit

Mostanában tényleg többet lehet hallani Rita Ora cickóiról, mint az új dalairól! A Clash címlapjával kezdődött minden, ezen ugyanis az énekesnő teljesen pucéran pózolt, mindössze egy latex kesztyűt viselt. Ezt követte pár napja a Children in Need Rocks koncert, amire egy hófehér ruhában érkezett és ebben is lépett fel, azonban a felső része teljesen átlátszó volt a tollas rátét alatt, így minden egyes mozdulatnál kivillantak a mellei. A legfrissebb fotóit látva pedig már teljesen egyértelművé vált, hogy Rita Ora kifejezetten utálja a melltartókat!

A sztárcsajszit a People’s Choice Awards után kapták lencsevégre, amint vacsorázni indult, méghozzá egy fekete, vékony, szinte teljesen átlátszó ruhában, ami alá ezúttal is elfelejtett fehérneműt venni… 

Így egész úton, akárhová is ment, bárki megcsodálhatta a melleit, de a képek alapján úgy tűnik, Ritát ez egyáltalán nem zavarta, sőt!

Oké, az énekesnő tényleg elképesztően mutatott ebben a szexi ruciban, de azért ez erős túlzás egy laza sushizáshoz, nem gondolod?

Még több

Sztárhírek